Τελευταία Νέα

28/8/10

Διεθνή νέα - Μεταγραφές




Οι πληροφορίες θέλουν την Μίλαν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο στο Μιλάνο.



Συγκεκριμένα, η συμφωνία είναι για δανεισμό του Σουηδού επιθετικού για έναν χρόνο, με τους "ροσονέρι" να έχουν δικαίωμα να τον αγοράσουν το επόμενο καλοκαίρι.


Ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρίσκεται στην Βαρκελώνη και μετά από συνάντηση στο ξενοδοχείο που είχε μαζί του ο μάνατζερ του "Ζλάταν", Μίνο Ραϊόλα, ο τελευταίος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το παιδί έχει σχεδόν γεννηθεί. Βρισκόμαστε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης".

Αυτό ήταν το πρώτο βήμα το απόγευμα, δηλαδή η συμφωνία της Μίλαν με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να παίρνει 8.000.000 με 8.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής όμως έγινε και το 2ο βήμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με τους δύο συλλόγους να έρχονται σε συμφωνία, πιθανότατα για δανεισμό αρχικά του διεθνή άσου και εν συνεχεία αγορά.

Στις 16:30, τοπική ώρα, αναμένεται να συναντηθούν σε ξενοδοχείο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά και ο μάνατζερ του Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, για να... πέσουν οι υπογραφές.

Ο "Ίμπρα" την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά υπό της οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι πολύ πιθανόν μετά τις υπογραφές να αναχωρήσει και το βράδυ του Σαββάτου να είναι στο Μιλάνο.

Γκαλιάνι και Ραϊόλα αποχωρούν από το ξενοδοχείο...






Ο Ζλάταν στην προπόνηση της Παρασκευής...












Σε συμφωνία με τον Μικαέλ Σιλβέστρ για δύο χρόνια έχει έρθει η Βέρντερ Βρέμης.


Ο Γάλλος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους New York Red Bulls, αλλά ο γερμανικός σύλλογος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη και όπως όλα δείχνουν η Βέρντερ θα είναι ο επόμενος στγαθμός στην καριέρα του Σιλβέστρ.


Τη Δευτέρα (30/8) ο 33χρονος αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. 





Με τα χρώματα της Νιούκαστλ θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν ο Χατέμ Μπεν Αρφά, για έναν χρόνο.


Ο παίκτης της Μαρσέιγ έχει συμφωνήσει με τις "καρακάξες" και τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει από τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.


Ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν - Κλοντ Ντασιέ αποκάλυψε ότι ο νεαρός αριστερός χαφ θα μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Νιούκαστλ.

Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για τον ετήσιο δανεισμό του 23χρονου παίκτη, ενώ στο συμβόλαιο δεν αποκλείεται να μπει και οψιόν αγοράς.






Ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε το 2008 στην Πορτογαλία για τους "αετούς της Λισαβόνας ", αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους δεν τον υπολογίζει και έτσι προτιμήθηκε να παραχωρηθεί, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.


Η καριέρα του Γάλλου ξεκίνησε το 2004 στην Οσέρ, με τη Με Μανς να αποτελεί το 2007 τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Ύστερα από έναν χρόνο τον απέκτησε η Μπενφίκα, χωρίς όμως να μπορεί να καθιερωθεί. Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πόρτσμουθ, ενώ φέτος θα αγωνίζεται στη Νάπολι.

Ο Γεμπντά, έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2010 τον είδαμε να συμμετέχει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής για λογαριασμό της Αλγερίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου