Τελευταία Νέα

30/8/10

ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Σορλέν!



Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν το τελευταίο του Ολιβιέ Σορλέν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.



Ο Γάλλος ζήτησε να φύγει από τον "Δικέφαλο" και αναμένεται σύντομα να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.
Ο Σορλέν επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και έτσι αποτελεί ήδη ξένο σώμα για τους "ασπρόμαυρους".

Είναι τόση η ανάγκη του Σορλέν να επιστρέψει στην Γαλλία που είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε υποδεέστερη ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος και στην β΄κατηγορία, αμειβόμενος με τα μισά λεφτά απ' ότι έπαιρνε στον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στις προθέσεις του ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε άλλο να παίζει για τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει εκεί την ζωή του και την επαγγελματική του καριέρα.

Ο Σορλέν θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Τούμπας προκειμένου να ρυθμίσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της λύσης συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Εκεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης ίσως προσπαθήσει να τον μεταπείσει κάτι που φαίνετα πάρα πολύ δύσκολο αφού αυτήν την απόφαση ο Γάλλος δεν την πήρε μόνος του αλλά με την σύζυγο του.

Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, ο Θόδωρος Ζαγοράκης προσπάθησε με κάθε τρόπο να μεταπείσει τον Γάλλο μέσο. Του είπε ότι τον εκτιμά ιδιαίτερα ως ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα, καθώς στο διάστημα που είναι στην ομάδα δεν έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.. Τέλος, του ξεκαθάρισε ότι όποτε το αποφασίσει, ακόμη και τον επόμενο Γενάρη, η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή γι' αυτόν, αν ξεπεραστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Ο Σορλέν ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριου του 2009 ως δανεικός από την Ρεν αλλά πέρσι το καλοκαίρι ο Δικέφαλος τον απέκτησε από τον γαλλικό σύλλογο. Συνολικά φόρεσε 47 φορές την φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και 58 σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε μάλιστα και τρία γκολ.

Με τις 420.000 ευρώ που ήταν ο ετήσιος μισθός του Σορλέν, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου