Τελευταία Νέα

30/8/10

ΟΣΦΠ - Ανακοινώθηκε ο Παπάζογλου! Στον Θρασύβουλο ο Βαλεριάνος !



Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Τάσος Παπάζγλου, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του.



Kαι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια θα ο Τάσος Παπάζογλου. Ο 22άχρονος (24/9/1988) στόπερ, είχε υπογράψει από την Παρασκευή (27/8) το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με την διοίκηση του Ευάγγελου Μαρινάκη να πραγματοποιεί την 14η (Μέγκιερι, Επστάιν, Μιραλάς, Μοδέστο, Ρόμενταλ, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Φουστέρ, Χολέμπας, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Νέμεθ) καλοκαιρινή μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, δεν θα ενταχθεί φέτος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό ως δανεικός για έναν χρόνο, στον οποίο παίζει από το 2006. 

Πέρα του Τάσου Παπάζογλου, ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει δανεικό στον Πανσερραϊκό και τον μεσοεπιθετικό Σουμπίνιο, τον οποίο οι Πειραιώτες απέκτησαν πρόσφατα από τον Εθνικό. Ο 22άχρονος κεντρικός αμυντικός, είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Το σίριαλ απόκτησης του νεαρού στόπερ, ξεκίνησε επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά η υπόθεση είχε "παγώσει", καθώς δεν μπορούσε να βρεθεί η "χρυσή" τομή με τον πρόεδρο των Σερραίων, Πέτρο Θεοδωρίδη. Τελικά, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, ύστερα από τις καθοριστικές κινήσεις του Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος "έκλεισε" τον ταλαντούχο Έλληνα σέντερ μπακ. 

Η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του Πανσερραϊκού ως δανεικός για ένα χρόνο".


Στον Θρασύβουλο ο Βαλεριάνος


Ένας ακόμα νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Ο λόγος για τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος θα είναι κάτοικος Φυλής για ένα χρόνο.


Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν σήμερα (30/8) την παραχώρηση του νεαρού αριστερού μπακ-χαφ στον Θρασύβουλο με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ο Βαλεριάνος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στον Θρύλο τη νέα περίοδο ακόμα καλύτερος και έτοιμος να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Βαλεριάνου στην ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου