Τελευταία Νέα

28/8/10

Άρης : Χωρίς τέσσερις στην Καβάλα

Χωρίς τους τραυματίες και συνάμα βασικούς Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Νέτο και Τόνι Κάλβο, τον τιμωρημένο Παπαζαχαρία αλλά και τον νεαποκτηθή αλλά ανέτοιμο Ρικάρντο Φατί θα ταξιδέψει στην Καβάλα η αποστολή του Άρη.


Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον αυριανό αγώνα κόντρα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League στην Καβάλα στις 20:30 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Βελλίδης, Νάφτι, Τσεζνάουσκις, Βανγκέλι, Αγτζίδης, Ρουίζ, Τόχα, Τσέζαρεκ,. Λαζαρίδης, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Χαβίτο, Οριόλ, Καζναφέρης, Πρίττας, Κόκε και Μίσελ. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Κατίδης, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αραβίδης.


Κι όσο για τους έντεκα που προτίθεται να ξεκινήσει ο Κούπερ δεδομένων των απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει στο αγαπημένο του 4-4-2 σε ευθεία; Τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Οριόλ έχοντας στα δεξιά τους τον Βανγκέλι και στα αριστερά τους τον Μίσελ.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ναφτί και Τόχα ενώ στις δύο θέσεις των χαφ θα είναι ο Τσεσνάουσκις αριστερά και ο Χαβίτο στα δεξιά. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Κόκε και Ρουίζ όπως και στον επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Europa League με την Αούστρια στην Βιέννη την περασμένη Πέμπτη.


Τέλος με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με την Καβάλα, από τα συνολικά 2.800 που είχε πάρει για τις ανάγκες των φιλάθλων της, θα τα διαθέσει αύριο Κυριακή από τις 10:00 ως τις 15:00 από το ARIS MOBILE.


Επίσης η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να σημειώσει προς τους φιλάθλους της ομάδας να μεταβούν στο γήπεδο μόνο εφόσον έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο και να συμμορφωθούν πλήρως με τα μέτρα τάξης που ελήφθησαν στην πρόσφατη σύσκεψη στην μακεδονική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου