Τελευταία Νέα

31/8/10

ΠΑΟ : Συμφωνία με Λίβερπουλ για Πλεσίς



Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Νταμιέν Πλεσίς. Την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Γάλλος άσος.



Ο 22χρονος Γάλλος μέσος (παίζει και σαν αμυντικός χαφ) είναι ο εκλεκτός του Κάρλος Φρέιτας για να καλύψει τυχόν τρύπες στο κέντρο, που μπορεί να προκύψουν από τις πολλές υποχρεώσεις των πράσινων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με την Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Γάλλου ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.



Oι άνθρωποι του "τριφυλλιού" κινήθηκαν γρήγορα και έκλεισαν τη μεταγραφή, μετά τις αποχωρήσεις των Κλέιτον(σχεδόν τελειωμένη), Μάντζιο και Μελίσση.

Ο Πλεσίς είναι πολύ πιθανό να έρθει στη χώρα μας την Τρίτη το πρωί, καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει, και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο του.


Το who is who του Πλεσίς

Ο Νταμιέν Πλεσίς γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1988 και ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα της Λιόν.

Το καλοκαίρι του 2007 ο Ράφα Μπενίτεθ ξεχώρισε το ταλέντο του και τον έφερε στο Λίβερπουλ, όμως ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Πλεσίς έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, είναι ψηλός (1,91) με καλή τεχνική, ενώ διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου