Τελευταία Νέα

30/9/10

Παναθηναικός-Κοπεγχάγη 0-2

Αναιμικός, χωρίς φλόγα αλλά και χωρίς πρόγραμμα, ο Παναθηναϊκός έμεινε πολύ μακριά από τις απαιτήσεις ενός αγώνα Champions League, ηττήθηκε εύκολα από την Κοπεγχάγη και το ευρωπαϊκό του ταξίδι, μοιάζει να ξεστρατίζει από πολύ νωρίς.

Αλλιώς τα περίμεναν 45.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλιώς τους προέκυψε. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη, σε μια από τις χειρότερες (εντός έδρας) βραδιές του στην Ευρώπη. Οι Δανοί νίκησαν με άνεση και ανέδειξαν στο έπακρο τα τεράστια προβλήματα των "πρασίνων", που εκτός των άλλων έχασαν και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Ο Νταμ Εντόι με ένα αριστοτεχνικό πλασέ, πάνω στην (άκαιρη) έξοδο του Τζόρβα και ο Μάρτιν Βίνγκααρντ της Κοπεγχάγης, που σε δυο αγώνες έχει 6 βαθμούς και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου (!) μπροστά, μάλιστα, και από τη Μπαρτσελόνα.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στο απόλυτο μηδέν και η πορεία του πλέον στο φετινό Champions League, μοιάζει να χλομιάζει από πολύ νωρίς!

Οι Δανοί είχαν και δοκάρι, απέναντι στον ΠΑΟ που έμοιαζε να μην έχει δυνάμεις και απείλησε ελάχιστα την εστία των αντιπάλων του. Με μηδέν βαθμούς και παθητικό 1-7, το ξεκίνημα των "πρασίνων", φέτος, στην κορυφαία διοργάνωση. Νικητής από ελληνικής πλευράς μόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τους οργανωμένους να μην σταματούν να τραγουδούν. Ελαφρές αποδοκιμασίες απο μερίδα οπαδών στην λήξη τους ματς για τους "πράσινους" και πανηγύρια των 100 Δανών με τους παίκτες τους. Πολλά τα ατομικά λάθη για τους γηπεδούχους και από το Νιόπλια που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά από τον πάγκο.

Φυσικά, κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και πριν από δυο χρόνια ο ΠΑΟ με δυο συνεχόμενες ήττες, από Ιντερ (εντός) και Ανόρθωση (εκτός).

Οπότε το ερώτημα που πλανάται  είναι αν θα υπάρξουν τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει η κατάσταση ή, από την επόμενη τρίτη αγωνιστική, οι παίκτες του Νιόπλια θα στοχεύουν στην κατάληψη της 3ης θέσης για την συμμετοχή τους στο Europa League;

Γιατί, οι Ρώσοι της Ρουμπίν Καζάν μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα πέρασαν και την ελληνική ομάδα που είναι, πλέον, στην τελευταία θέση.

Διαιτητής: Γούλιαμ Κόλουμ (Σκωτία).

Βοηθοί: Κιθ Σόρμπι, Μάρτιν Κράιανς.

Τέταρτος: Κρόφορντ Άλαν.

Συμπληρωματικοί βοηθοί: Έουαν Νόρις, Μάικ Τάμιλτι.

Κάρτες: Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης / Κλοντεμίρ, Ν' Ντόι.

Κόκκινη: Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Κατσουράνης (46' Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (58' Πλισέ), Λουίς Γκαρθία (46' Σπυρόπουλος), Λέτο, Σισέ.

Κοπεγχάγη: (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Πόσπεχ, Κλοντεμίρ (79' Ντελάνεϊ), Κβιστ, Γκρόνκιερ, Ν' Ντόι (76' Σαντίν), Αντονσον, Βεντ, Βίνγκααρντ, Ζάνγκα, Μπολάνος (58' Νόρεγκαρντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου