Τελευταία Νέα

26/9/10

ΑΕΛ-Κέρκυρα 1-1


Η ευκαιρίες της Λάρισας δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, η Κέρκυρα ήταν πιο συγκεκριμένη στα θέλω της και κατάφερε να φύγει από την Λάρισα, έχοντας στις αποσκευές της τον πολύτιμο πόντο της ισοπαλίας. Από την πλευρά της η Λάρισα σε τέσσερις αγωνιστικές έχει μία νίκη στην πρεμιέρα; του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ενώ στη συνέχεια είχε μια ισοπαλία με Καβάλα στην έδρα της και μια ήττα στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή.



Γήπεδο: Αλκαζάρ.

Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος.

Βοηθοί: Λ. Βασιλειάδης, Π. Τρύφων.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κολοβέτσιος, Ταλ (81'), Γκέρεμι, Ρομέου, Μπλάζεκ (46' Αμπουχατζίρα), Μετίν, Κανόμπιο (72' Σίμιτς), Κουζέν.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (54' Ιωάννου), Φλαβίνιο (82' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας, Μαΐστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής (63' Χαμπλ).

Κίτρινες Κάρτες: 25' Νταμπίζας, 54' Επστάιν, 59' Μακρής.

Σκόρερ: 24' Μετίν (πεν.), 31' Φλαβίνιο

Το παιχνίδι
Το ματς στο Αλκαζάρ ξεκίνησε με τους ανθρώπους της Λάρισας να θέλουν να φτάνουν στη νίκη, αποφεύγοντας στραβοπατήματα- όπως αυτό με την Καβάλα στη δεύτερη αγωνιστική.

Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα ξεκίνησαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους, ψάχνοντας το γκολ που θα τους ελαφρύνει τα πόδια. Μόλις στο 2' το σουτ του Μετίν από τη μεγάλη περιοχή η κατέληξε κόρνερ, καθώς η μπάλα κόντραρε πρώτα στον Μαϊστόροβιτς.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 6' ο Ρομέου έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών της Κέρκυρας και έτσι χάθηκε ακόμα μια καλή στιγμή. Ο Μπλάζεκ ήταν ο επόμενος ποδοσφαιριστής που επιδίωξε να απειλήσει τον Κωνσταντόπουλο, με το σουτ του, όμως, να περνάει άουτ.

Στο 19' η Κέρκυρα έφτασε με για πρώτη φορά στην εστία του Βιέρα με τον Επστάιν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Η Λάρισα απάντησε γρήγορα. Ο Βενετίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Κωνσταντόπουλος δήλωσε παρών στην κεφαλιά του Κανόμπιο, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαϊστόροβιτς σταμάτησε την μπάλα αντικανονικά με το χέρι. Ο Καλόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Μετίν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις εφτά λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και ισοφάρισαν από μια φάση που αρχικά δεν έμοιαζε ιδιαίτερα επικίνδυνη. O Γκουστάβο εκτέλεσε το  φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Βιέρα δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Φλαβίνιο στην επαναφορά ισοφάρισε για την Κέρκυρα, παγώνοντας το Αλκαζάρ.

Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου το μοναδικό που μπόρεσε να κάνει η Λάρισα ήταν ένα σουτ με τον Βενετίδη, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου