Τελευταία Νέα

26/9/10

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 3-1


Ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου, Αχιλέας Μπέος είχε πει μέσα στην εβδομάδα ότι θα σταματήσει η ομάδα του στα 3 με την ΑΕΚ. Το σκορ το βρήκε και πέτυχε το αποτέλεσμα και τη νίκη της ομάδας του
Τα εύσημα φυσικά δεν ανήκουν στον κ. Μπέο, αλλά στο στήσιμο που έκανε ο τεχνικός της ομάδας των νεοφώτιστων, Σάκης Τσιώλης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, ο κεντρικός μαυντικός Σανκαρέ, που δεν άφηνε να περάσει ούτε... μύγα.


Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ και ο τεχνικός της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν σε κακή μέρα και πλέον τα πράγματα αναμένονται να είναι δύσκολα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μέσα στην εβδομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκάρε, Ρόκα, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τόμας, Μιγκέλ, Ούμπιντες, Μόνχε, Μάρτιν, Πλιάγκας

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λαγός, Μάκος, Γκέντσογλου, Τζεμπούρ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμοερόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Λαγός, Πλιάγκας.

Κόκκινες κάρτες:--

Γήπεδο:
Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαιτητής: Α.Κάκος,

Βοηθοί: Χ.Ακριβός, Χ.Σωτηρόπουλος.


ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΚ να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι και μάλιστα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπερνς. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά για άλλη μια φορά έγινε ακόμα επανάληψη του γνωστού σενάριου.

Η ΑΕΚ πιέζει στα πρώτα λεπτά και δέχεται πρώτη γκολ. Στο 9ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ με τον Σανκάρε, μετά από κεφαλιά του Άλβαρεζ με τον μέσο των γηπεδούχων να κάνει την προβολή σχεδόν σε κενή εστία.

Από εκείνο το σημειό και μετά, η ΑΕΚ εξαφανίστηκε. Για όλα το υπόλοιπο ημίχρονο, προσπαθούσε να βρει ρυθμό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλό τήσιμο από τον τεχνικό της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, και χτύπαγε στην αντεπίθεση.

Σημαντικότερη ευκαιρία με τον Πλιάγκα στο 44' όταν βγήκε μόνος του από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, πιέστηκε από τον Μανωλά και το πλασέ του πέρασε άουτ.

Η σημαντικότερη φάση για την ΑΕΚ, ήταν αυτή του Τζεμπούρ στο 43ο λεπτό. Μπαλιά του Σκόκο στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου, ο Τζεμπούρ έπιασε κατευθείαν την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ημίχρονο τελειώσε, χωρίς να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη.

2ο ημίχρονο

Η ΑΕΚ ξεκίνησε μέχρι το 50' στον ίδιο κακό ρυθμό αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, και η υπεροχή της μετατράπηκε σε γκολ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά στο 56' μετά από πολύ καλή σέντρα του κακού στο πρώτο μέρος Γκέντσογλου.

 Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου, που έχασε τη μάχη στο κέντρο. Παρόλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους μέσα στην περιοχή λόγω Σανκάρε.

Κάτι σουτ έξω από την περιοχή μόνο του Λεονάρντο και του Σκόκο, με τον Γιακούποβιτς να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου