Τελευταία Νέα

25/9/10

Ο Ράφα ευχαριστεί τον Κούπερ


Το τελευταίο διάστημα ο "special one' δεν έχανε την ευκαιρία να αφήνει συνεχώς σπόντες για τον διάδοχό του στην Ίντερ, επαναλαμβάνοντας ότι χάρη σε εκείνον ο Ισπανός βρήκε "στρωμένη" δουλειά στο "Μεάτσα", με τον Μπενίτεθ να βρίσκει πάντως την ευκαιρία για "απάντηση" μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τη Ρόμα.



"Αυτός ο σύλλογος και αυτή η ομάδα έχουν αναπτυχθεί χάρη στην πολλή μεγάλη δουλειά του Κούπερ στην αρχή και στην πολλή μεγάλη δουλειά του Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέχεια, οι οποίοι δημιουργούσαν μία όλο και πιο δυνατή ομάδα", ξεκίνησε τις σχετικές δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός, για να συνεχίσει:

"Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το ίδιο, έφερε πέντε με έξι παίκτες ποιότητας, αλλά πιστεύω ότι η η δουλειά πάνω σε αυτή την ομάδα ξεκίνησε με τη σοβαρότητα των Κούπερ και Μαντσίνι, και προχώρησε με την ποιότητα του Μουρίνιο.

Αυτή δεν είναι η Ίντερ του Μπενίτεθ, αλλά η Ίντερ των ποδοσφαιριστών που είναι μέρος της ομάδας, και της διοίκησης. Στο τέλος της σεζόν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε εάν και πόσο άλλαξε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος βλέποντας την ομάδα να παίζει τόσο καλά όπως έκανε κόντρα σε Παλέρμο και Μπάρι, αλλά ακόμα έχουμε ανάγκη από χρόνο και αν νικάμε, θα είναι πιο εύκολο να βελτιωνόμαστε.

Η σημασία αυτής της ομάδας πηγάζει από όλους τους προπονητές που δούλεψαν καλά στο παρελθόν, αυτό κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη".


Όσο για την αναμέτρηση στο "Ολίμπικο" που βρίσκει την Ίντερ πρωτοπόρο στη βαθμολογία και αήττητη (3 νίκες-1 ισοπαλία) και τη Ρόμα σε σοβαρή κρίση ούσα στην προτελευταία θέση του πίνακα (2 ισοπαλίες-2 ήττες), ο τεχνικός των "νερατζούρι" δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Η Ρόμα έχει παίκτες μεγάλης ποιότητας. Το είδαμε πέρυσι αλλά και στο ιταλικό Σούπερ Καπ τον περασμένο Αύγουστο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε στους φιλάθλους ένα ενδιαφέρον θέαμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου