Τελευταία Νέα

26/9/10

Η συνέντευξη Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης"


Ικανοπιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.
"Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς αν και είχαμε αρκετές δυσκολίες. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας με μας να μην είχαμε καλά πατήματα για να κερδίσουμε την μπάλα. Είχα την αίσθηση ότι στο πρώτο 20λεπτο είχαμε αργή ανάπτυξη. Αυτό βοηθάει τον αντίπαλο να είναι προληπτικός και να συμμαζευτεί να κάνει ζημιά σε μία αντεπίθεση", είπε ο κ. Κούπερ αρχικά και πρόσθεσε:

"Η ομάδα μου έκανε αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ. Έξι εφτά τουλάχιστον. Η κεντρική ιδέα ήταν να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω με μας να πετύχαμε το γκολ από μία σέντρα. Επαναλαμβάνω όμως ότι το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί με μας να φανήκαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και τον αντίπαλο να μην έκανε καμία ευκαιρία. Θα ήθελα όμως περισσότερη ηρεμία στις κινήσεις μας.

Είναι σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσει ηρεμία. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου άλλαξε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους. Λειτουργήσαμε αρκετά καλά εξάλλου όταν παίξαμε με παίκτη παραπάνω και συνεχίζουμε το έργο μας
".

Σε ερώτηση για το υλικό που έχει στην διάθεσή του εν όψει των διπλών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ. Europa League) σημείωσε: "Είναι το ρόστερ μας και με αυτό θα πορευτούμε".

Για την νίκη στις καθυστερήσεις όπως είχε συμβεί και με την Αούστρια Βιέννης στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League είπε: "Νιώθω καλά γιατί το πρώτο που θα πρέπει να διαφυλάξεις για να κερδίσεις είναι το μηδέν πίσω και για να το πετύχεις θα πρέπει να έχεις μία συνοχή και να μην χάνεις την συγκέντρωσή σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μας σπρώχνει και αν δεν χάνουμε την θέση μας πάντα θα έχουμε τον χρόνο για το γκολ. Νωρίτερα ωστόσο είχαμε κάνει ξεκάθαρες ευκαιρίες για ένα γκολ. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Αν είναι να παίξουμε έτσι όλη την χρονιά δεν θα είναι χρονιά για καρδιακούς
".

Καραγεωργίου: "Η τύχη μας γύρισε την πλάτη"
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Εργοτέλη, ήταν απογοιητευμένος τόσο από την ήττα της ομάδας του, όσο και από την αποβολή του Ολίσε.

"Φεύγουμε πολύ στεναχωρημένοι από το γήπεδο διότι πιστεύω ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι όταν το παιχνίδι παιζόταν επί ίσοις όροις. Ο διαιτητής όμως είδε μία κόκκινη κάρτα που δεν την είδαμε εμείς.

Και σε αυτό το διάστημα ο αντίπαλος με εξαίρεση την φάση του 91' και ίσως και μία ακόμη έβαλε ένα γκολ και κέρδισε. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο αλλά στους ποδοσφαιριστές μου αξίζουν συγχαρητήρια παρά την στεναχώρια τους
", τόνισε χαρακρητιστικά ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου