Τελευταία Νέα

24/9/10

Στην αποστολή ο κόσμος, όχι ο Νέμεθ


Τους τρεις βαθμούς της νίκης και κάπως καλύτερο θέαμα απ' αυτό που παρουσίασαν στις Σέρρες θέλουν οι Πειραιώτες κόντρα στον επικίνδυνο Αστέρα, με τον Βαλβέρδε να ψάχνει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν για πρώτη φορά τον κόσμο στο πλευρό τους στο φαληρικό γήπεδο και έτσι έχουν ένα λόγο παραπάνω για να φύγουν νικητές, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό, από την 4η αγωνιστική...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς στις Σέρρες, όμως οι προβλέψεις όταν μιλάμε για τον Ισπανό τεχνικό είναι... καμένο χαρτί.

Το μόνο σίγουρο για το αυριανό ματς είναι πως δεν θα δούμε τον Κρίστιαν Νέμεθ, αφού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε εκτός αποστολής. Το "μυρμήγκι" προφανώς βλέπει πως ο Ούγγρος δεν είναι ακόμη σε καλή αγωνιστική κατάσταση και του δίνει χρόνο μέχρι να πάρει τις ευκαιρίες του.

Το ευχάριστο για τον Βαλβέρδε την φετινή χρονιά είναι πως οι λύσεις είναι πολλές σ' όλες τις θέσεις και έτσι δεν αναγκάζεται να παίζει με παίκτες που δεν είναι έτοιμοι με αποτέλεσμα να τους... κάψει.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και οι Ζαϊρί, Γκαλίτσιος, Μέγκιερι, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης, που θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30. Όπως καταλαβαίνετε είναι τόσο μεγάλο και γεμάτο το φετινό ρόστερ που δεν χωρούν όλοι, έστω κι αν κάποια στιγμή πάρουν ευκαιρίες.

Και πάμε τώρα στους 18 εκλεκτούς του Ερνέστο Βαλβέρδε που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, στο αυριανό ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτοί είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Αν θέλετε μια πιθανή ενδεκάδα, έστω κι αν με τον "Βάσκο" στον πάγκο είναι καλύτερα να παίζεις... λότο, αυτή είναι η εξής: Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Ουρτάδο (αμυντικό χαφ), Ιμπαγάσα (χαφ), Ριέρα (αριστερό χαφ), Ρόμενταλ (δεξί χαφ), Φουστέρ (επιτελικός μέσος), Πάντελιτς (σέντερ φορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου