Τελευταία Νέα

31/10/10

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

       Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο και έτσι η υπεροχή τους δεν μεταφράστηκε σε γκολ.


Το ίδιο έγινε και στην επανάληψη, μόνο που οι Βολιώτες είχαν το πάνω χέρι, αλλά μιμήθηκαν τους αντιπάλους τους και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι και το τέλος.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν λιγότερο, όμως θα πρέπει να σημειώσουμε πως έχει δώσει 5 παιχνίδια εκτός έδρας.

Πάντως από την εικόνα του ματς, αν δεν αλλάξει κάτι προς το χειρότερο για τις δύο αυτές ομάδες, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν να υποβιβαστούν. Βιαστική πρόβλεψη, όμως έτσι δείχνουν τα πράγματα...

Γήπεδο:
 Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Α. Γιάχος

Βοηθοί: Μ. Καρσιώτης, Ι. Τουμπακάρης

Κίτρινες κάρτες:  23' Ντάνι, 32' Στσοτ, 84' Χοσέμι, 87' Μάρα / 17' Ντολεζάι, 37' Γιακούποβιτς, 77' Ρόκας, 81' Σελέζι

Κόκκινες κάρτες: -
Γκολ: -

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):
 Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82' Ρομάν), Αραμπατζής (74' Βουτσιάς), Στσοτ (59' Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ.


Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46' Μπρέσκα), Καπετάνος (81' Τομάς), Σέλεζι, Ρίκκα (70' Κάστρο), Ρόκας.

Ο αγώνας


Με τον κόσμο στο πλευρό του και εμφάνιση αλά Γουέστ Χαμ (γαλάζιο βυσσινί) ο Ηρακλής ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και δεν άργησε να πάρει τα ηνία.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν πιο αποφασισμένοι και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδινε μια ελευθερία κινήσεων στην συνέχεια.

Φυσικά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν και με αρκετή όρεξη δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου