Τελευταία Νέα

27/10/10

Παναχαϊκή- Καβάλα 0-2 ( Κύπελλο Ελλάδος)


Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ πανηγύρισε η Καβάλα, η οποία χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση πέρασε από την Πάτρα επικρατώντας με 2-0 της τοπικής Παναχαϊκής για την Δ' Φάση.


Η Παναχαϊκή, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τους "αργοναύτες" να παίρνουν την πρόκριση πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Γήπεδο: Παναχαϊκής.

Διαιτητής/ βοηθοί: Μήτσιος (Ηπείρου)/ Αλεξέα (Μεσσηνίας), Γιαννουγλίδη (Αθηνών).

Παναχαϊκή (Φυντάνης): Χάχαλης, Χρόνης, Ντίνας, Λαμπρόπουλος, Κουρδονούρης, Ακπαρίδης, Λουμπαρδέας, Ουρτάδο, Χρυσάφης, Κουσκουνάς (46' Λουτσιάνο), Καραγιάννης (71' Στεργίδης).

Καβάλα (Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (30' λ.τρ. Σιόντης), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Αμπτούν, Ντάρσβιλ (81' Δρόσος), Ογκμπέτσε, Αλεξάντροβιτς (46' Βουτσίτσεβιτς), Ντικρόκ.

Κίτρινες κάρτες: Ουρτάδο (Παναχαϊκή), Λαμπρόπουλος (Παναχαϊκή)- Σιόντης (Καβάλα), Καρντόσο (Καβάλα).

Σκόρερ: Ντάρσβιλ (36', Καβάλα), Ογκμπέτσε (75', Καβάλα).

Το ματς


Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10ο λεπτό, από σουτ του Χρυσάφη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13’ μετά από σέντρα σουτ του Χρόνη από αριστερά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Γαλίνοβιτς να διώχνει με γροθιές.

Η Παναχαϊκή είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 24', όταν το σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε με δυσκολία ο Γκαλίνοβιτς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος άνοιξαν και το σκορ.

Στο 36', μετά από σέντρα του Αλεξάντροβιτς, ο Ντάρσβιλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάχαλη για να κάνει το 1-0 για την Καβάλα που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η Παναχαϊκή ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 55', μετά από σέντρα του Χρόνη οι Καραγιάννης και Ουρτάδο δεν μπόρεσαν να μπουν στην πορεία της μπάλας.

Στο 57', ο Ντίνας μπήκε από δεξιά γύρισε την μπάλα στον Χρυσάφη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 59', μετά από τομική ενέργεια του Ουρτάδο που βγήκε στην κόντρα από δεξιά πέρασε όλους τους αντιπάλους, ενώ θα μπορούσε να δώσει την μπάλα, ολοκλήρωσε μόνος του, κάνοντας ένα χλιαρό σουτ, που μπλόκαρε εύκολα ο Γκαλίνοβιτς.

Και φτάσαμε στο 75', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αμπντούνκ, ο Χάχαλης έχασε την μπάλα και με προβολή κοντά στην γραμμή ο Ουγκμπέτσε διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την Καβάλα δίνοντάς της μια εύκολη πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου