Τελευταία Νέα

31/10/10

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2

          

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήθελε να νικήσει στην Κρήτη για να έχει αντίκρισμα η νίκη του επί του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική και τελικά τα κατάφερε, έστω και αν αυτή χρειάστηκε να έρθει στην εκπνοή της αναμέτρησης, με το γκολ του Κοντρέρας.



Οι παίκτες του Γιώργου Καραγεωργίου μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγώνα, ξεκίνησαν αποφασισμένοι να φτάσουν πρώτοι στο γκολ και τα κατάφεραν στο 16' ύστερα από το γκολ του Μπούντιμιρ, αλλά η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 19', αφού ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, βρέθηκε απέναντι από το Δασκαλάκη και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά τα μαρκαρίσματα και των δυο πλευρών ήταν αυτά που κυριάρχησαν στην επανάληψη.

Ο ρυθμός έπεφτε, καθώς γινόντουσαν πολλά φάουλ, ενώ ο μοναδικός τρόπος να απειλήσουν οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν είτε από στημένες φάσεις, είτε από μακρινά σουτ.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή που είχε από την αποβολή του Τζούνιορ στο 80' και ο Κοντρέρας έδωσε τη βαρυσήμαντη νίκη στο 94' όταν μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με δεξί δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαιτητής:
 Σ. Μάνταλος.

Βοηθοί: Δ. Γκάγκας, Α. Καρατζίκας.

Κίτρινες: 30' Σίλβα Τζούνιορ, 60' Βιτόλο, 88' Ίβιτς, 95' Κοντρέρας.


Κόκκινες: 82' Τζούνιορ.


Γκολ: 16' Μπούντιμιρ, 35' Σαλπιγγίδης,90+ Κοντρέρας.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης (59' Βερπακόφσκις), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Ρομάνο (85' Μπέτο).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (96' Ζουέλα), Κοντρέρας, Φωτάκης (86' Φιλομένο), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Ίβιτς, Βιεϊρίνια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου