Τελευταία Νέα

26/10/10

Αναγ. Γιαννιτσών-Ατρόμητος 1-3 (Κυπέλλο Ελλάδος)


Παρά το ότι το ματς ξεκίνησε στη "καρδιά" του μεσημεριού (14:00), ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών. Βέβαια, αρκετοί έχασαν τα πρώτα δύο γκολ του ματς, καθώς τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και δεν πρόλαβαν το ματς από τη σέντρα του.


Τα συνηθισμένα,  "πρώτα αναγνωριστικά λεπτά", που λέμε συνήθως δεν υπήρξαν ποτέ στην αναμέτρηση Αναγ. Γιαννιτσών-Ατρόμητος, καθώς η ομάδα του Περιστερίου μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο, ώστε να τελειώνει την υπόθεση "πρόκριση" όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μόλις στο 7' ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα και ο Καραλής μπήκε στην τροχιά της μπάλας, ανοίγοντας το σκορ και παράλληλα το δρόμο για τη νίκη-πρόκριση.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, όμως, ήταν "πεινασμένοι" και πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, μετά την κεφαλιά του Σαγκανόφσκι.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν κάποιες ανούσιες επισκέψεις στην περιοχή του Μιχαηλίδη.

Τελικά... ΕΧασάνογλου
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη ισορρόπησε την κατάσταση - παρά το γεγονός ότι ο Καραλής σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 53', κάνοντας το 0-3. μετά το λάθος του Ιορδανίδη.

Στο 54' ο Χασάνογλου είχε δοκάρι, αλλά στο 57' ο ίδιος παίκτης επιχείρησε ένα μακρινό δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

Λίγο αργότερα ο Φωτιάδης μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πρόλαβε την φάση διώχνοντας την μπάλα με τα πόδια.

Τελικά, η ομάδα του Γιώργο Δώνη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, έχοντας ένα σχετικά εύκολο μεσημέρι στην Πέλλα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιώτης Γκουτσίδης):
Κελπέκης, Κουτρογιάννης (68' Γκούρτσας), Καρασαλίδης, Ν. Ιορδανίδης, Πεχλιβανίδης, Φωτιάδης, Μπρέγκου, Χασάνογλου, Σουλίδης, Κατιανός (56' Γκούντα), Λαμπρογεώργος (85' Ευθυμιάδης).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (82' Μπρίτο), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (66' Φαβάλι), Τάτος (75' Καμαρά), Ολιβέιρα, Καραλής.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς).

Κίτρινες Κάρτες : Σφακιανάκης, Μελισσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου