Τελευταία Νέα

24/10/10

Καβάλα-Εργοτέλης 3-1

      

Τον δρόμο άνοιξε ο Σασιασβίλι με αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ακολούθησαν οι Ντάρσβιλ (53') και Ονουάτσι (59') προκειμένου να κλειδώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι Κρητικοί ήταν να μειώσουν με τον Λεάλ σε 3-1.



Οι "Αργοναύτες" ήταν ανώτεροι σ' όλη την διάρκεια του ματς, δεν άφησαν τον Εργοτέλη να πιστέψει ούτε ένα λεπτό στη νίκη και έτσι έφτασαν στους 12 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο... ρεκόρ, αφού εκτός από την Καβάλα που για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει παίξει 6 παιχνίδια χωρίς να ηττηθεί, ο Ονουάτσι σκόραρε για τέταρτη φορά, καταρρίπτοντας τον εαυτό του.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δεν έδειξε ούτε σε μια στιγμή πως πιστεύει σε θετικό αποτέλεσμα και έτσι έφυγε από την Καβάλα δίχως βαθμό.

Μοναδική παρηγοριά, το γκολ του Λεάλ στο 89', όπου έφερε το τελικό 3-1.


Γήπεδο:
 "Ανθή Καραγιάννη".


Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος.


Βοηθοί:
 Σ. Τρύφωνας, Λ. Δημητριάδης.


Κίτρινες κάρτες: 25' Ογκμπέτσε, 29' Ντουγκλάο, 51' Νταρσεβίλ / 13' Ρουμπάκης, 27' Χίμπλινγκερ.

Κόκκινες κάρτες:--

 
Γκολ: 28' Σασιασβίλι αυτογκόλ, 53' Νταρσβίλ, 59' Ονουάτσι / 89' Λεάλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): 
Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Ντιέ, Καρντόσο (68' Ντουκρόκ), Αμπντούν, Ονουάτσι, Νταρσβίλ (84' Ναζλίδης), Ογκμπέτσε (73' Βουτσίτσεβιτς).


Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε (65' Χαντί), Ρομάνο, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, Βερπακόφσκις, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης (46' Βίσιο), Λεάλ, Μπέτο (46' Φραγκουλάκης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου