Τελευταία Νέα

26/10/10

Πρεμιέρα για το κύπελλο Ελλάδος



Η αυλαία της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανοίγει την Τρίτη με τη συμμετοχή των ομάδων της Σούπερ Λίγκα που δοκιμάζονται εκτός έδρας με ομάδες μικρότερων κατηγοριών.



Το πρώτο πιάτο περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το παιχνίδι στην Κρήτη όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Κατά τα άλλα η Ξάνθη δοκιμάζεται στην Καισαριανή με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα, η Λάρισα στο Ελληνικό κόντρα στον Εθνικό, ο Αστέρας Τρίπολης στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα υποδέχεται τον Ατρόμητο.


Πιο αναλυτικά:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(14:00):Τον τίτλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Ατρόμητος για να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.


Η ομάδα του Περιστερίου στοχεύει στη νίκη-πρόκριση για να βελτιώσει και την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά θα αγωνιστούν χωρίς άγχος κυνηγώντας την έκπληξη.



 Ο Γιώργος Δώνης για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζει τους Σαμπού, Σαρμιέντο,Βινιάλ και Αναστασάκο.Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθήνας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(15:00):Στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό δοκιμάζεται ο Αστέρας Τρίπολης με στόχο να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τον φέρουν να αποτελεί το φαβορί του ζευγαριού.



Ο Πιερικός με «όπλο» την έδρα θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη. Ο Βαγγέλης Βλάχος για τους φιλοξενούμενους δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπαρτολίνι και Ρομπέρτο.Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων.

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(17:00-Conn-X 1):Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο στο «τιμόνι» δείχνει ένα καλό πρόσωπο και έχει ως στόχο την άνοδο.


Οι Κρητικοί φιλοξενούν τον Ολυμπιακό Βόλου και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Η ομάδα της Μαγνησίας με τον αέρα της Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει να δείξει την ανωτερότητα της και να συνεχίσει την πορεία της στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.


Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν προβλήματα ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μόνχε. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΞΑΝΘΗ(17:00-Conn-X 2): Μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, η Ξάνθη θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία της στην Αθήνα σε αυτό το τετραήμερο, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.



Οι ακρίτες έχουν βλέψεις στον δεύτερο τη τάξει θεσμό τα τελευταία χρόνια και επιθυμούν να ξεκινήσουν με το δεξί στον θεσμό. Ο Εθνικός Αστέρας αγωνιζόμενος στην έδρα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει τους Γκόγκα, Κοτταρά, Γκίκα και  Παπαζούδη. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπόατεγκ, Μάνταλο,Τζάγκι και  Στρμπα.Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ(20:00-Conn-X 1):Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του δεύτερου τη τάξει θεσμού θέλει να πάρει η Λάρισα, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό.


Οι Θεσσαλοί στοχεύουν να προχωρήσουν στον δεύτερο τη τάξει θεσμό απέναντι στους Πειραιώτες. Ο Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μακίνουα, Μπλάζεκ και Ταλ.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου