Τελευταία Νέα

15/11/10

Ηρακλής- Άρης 1-0

             

Στις νίκες μετά από πέντε αγώνες επέστρεψε ο Ηρακλής. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζιουνίδη με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σολτάνι πήρε το "τρίποντο" στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 1-0 του Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.



Με τη νίκη του αυτή ο Ηρακλής έφτασε στους 15 βαθμούς και "έπιασε" την Καβάλα στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης που αγνοεί τη νίκη από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0 στην Τούμπα) παρέμεινε στους 13 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη αυτή για τον Ηρακλή, ήταν η πρώτη επί του Άρη μετά από έξι χρόνια. Τελευταία φορά ο "γηραιός" είχε επικρατήσει με 6-0 (21/03/2004) στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες, είχαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη φάση στην αντίπαλη εστία και το 0-0 ήταν δίκαιο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ήταν αυτός που ήταν πιο δραστήριος από τους φιλοξενούμενους, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε ένα ωραίο γκολ και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης παρουσιάστηκε μέτριος στο συγκεκριμένο ματς και με βάση την εικόνα του, δεν δικαιούταν τη νίκη. Απλά αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.



Γήπεδο: Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σταθόπουλος (Αχαΐας)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καρατζίκας (Αθηνών).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσιαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι, Αραμπατζής (55' Σίσιτς), Σολτάνι (96' Κατσικάς), Μάρα (86' Ηλιάδης), Γιάκομπ.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τόχα, Ρουίς (72' Τσέζαρεκ), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας (82' Λίμα).

Κίτρινες κάρτες: Ιάκομπ (68', Ηρακλής), Ντάνι (80', Ηρακλής), Χοσέμι (80', Ηρακλής)- Χαβίτο (19', Άρης), Οριόλ (94' Άρης), Λίμα (97', Άρης).

Σκόρερ: Σολτάνι (74', Ηρακλής),





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου