Τελευταία Νέα

28/11/10

Πανιώνιος- Ηρακλής 1-0

       


Ένας Κούκετς έφερε την άνοιξη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος με γκολ του Κροάτη επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.


Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου με γκολ του Κούκετς στο 69', πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους "κυανέρυθρους" οι οποίοι έφτασαν έτσι στους 13 βαθμούς. Από την άλλη ο Ηρακλής παρέμεινε στους 15 βαθμούς και δεν συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του, καθώς την Δευτέρα συμπληρώνει 102 χρόνια ζωής.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να είναι αυτός που είχε δύο- τρεις ευκαιρίες και θα μπορούσε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα, αλλά ο Ελευθερόπουλος είπε "όχι" όταν χρειάστηκε.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/ Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τουμπακάρης (Αθηνών).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Κούκετς (77' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (87' Όμο), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σαλαλ (57' Μπάλαμπαν).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κανακούδης (77' Λίμα), Ντάνι, Κατσαμπής, Γκαρσία, Μάρα, Σίσιτς (72' Βέλλιος), Γιάκομπ, Ζοτ (68' Παπαστεριανός).

Κίτρινες κάρτες: Λάτκα (59', Πανιώνιος), Κούκετς (77', Πανιώνιος)- Κανακούδης (16', Ηρακλής), Γιάκομπ (59', Ηρακλής). Μάρα (82', Ηρακλής).

Κόκκινες κάρτες: Γιάκομπ (93', Ηρακλής).

Σκόρερ: Κούκετς (69', Πανιώνιος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου