Τελευταία Νέα

28/11/10

Πανσερραϊκός- Άρης 1-0

         Kέρδισε… το Σάββατο!

Το γκολ του Σουμπίνιο το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αρκετό για τον Πανσερραϊκό να πάρει το "τρίποντο" κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague.


Ο Πανσερραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς με το γκολ που σημείωσε ο Σουμπίνιο το Σάββατο το απόγευμα στο 40ο λεπτό πήρε τη νίκη με 1-0, καθώς κράτησε για 53' λεπτά τοπ υπέρ της σκορ το απόγευμα της Κυριακής.


Η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 53' το Σάββατο λόγω της πυκνής ομίχλης και συνεχίστηκε από το λεπτό που σταμάτησε την Κυριακή και έτσι τα "λιοντάρια" με το "τρίποντο" που πήραν έφτασαν στους 14 βαθμούς.

Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να αντιδράσει σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο και έχασε και τον Μισέλ ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Γήπεδο:
 Δημοτικό Σερρών.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Καρατζίκας (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης (92' Τάντιτς), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο (90' Αμπουμπακάρι).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (54' Χαβίτο), Τσέζαρεκ, Φατί (54' Ρουίζ), Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε (54' Πορτίγια), Βαγγέλη.

Κίτρινες κάρτες: Κάστρο (11', Πανσερραϊκός), Παπάζογλου (47', Πανσερραϊκός), Μαβενε (76', Πανσερραϊκός), Ράντμαν (92', Πανσερραϊκός)- Οριόλ (31', Άρης), Βαγγελή (62', Άρης), Ναφτί (82', Άρης).

Κόκκινες κάρτες: Μίσελ (90', Άρης).


Σκόρερ: Σουμπίνιο (40', Πανσερραϊκός).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου