Τελευταία Νέα

16/11/10

Πωλείται ο Πανιώνιος

Την οριστική απόφασή του να μεταβιβάσει την ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. 

Μετά τη λήξη της κρίσιμης Γ.Σ., ο ιδιοκτήτης της ομάδας αποκάλυψε πως το Δ.Σ. που εξελέγη «είναι τυπικό» και αναλαμβάνει να προχωρήσει τις διαδικασίες της πώλησης. 


Παρόλο που δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, δε, θεωρείται βέβαιο πως εκείνη θα γίνει στο γκρουπ επιχειρηματιών που συνδέονται με τον Μάκη Ψωμιάδη.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης είχε προαναγγείλει την εξέλιξη, όταν αποχωρούσε βουρκωμένος από τα γραφεία και αποκάλυπτε πως η πρόταση του να περάσει η ομάδα στον Ερασιτέχνη δεν έγινε δεκτή από τον ιδιοκτήτη. 

«Δεν τα καταφέραμε, η ομάδα μεταβιβάζεται», δήλωσε ο -εμφανώς φορτισμένος- πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την άκαμπτη στάση του Κωνσταντίνου Τσακίρη. 

Σημειώνεται πως ο τελευταίος γινόταν προσπάθειες μέχρι και την ύστατη ώρα να μεταπειστεί και να μην προχωρήσει στην πώληση, ωστόσο η απόφασή του αποδείχθηκε αμετάκλητη και αύριο κιόλας αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστική αλλαγή σελίδας στον «ιστορικό»! 

Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση των οπαδών της ομάδας -100 εκ των οποίων (χωρίς παρατράγουδα και ακρότητες) βρέθηκαν από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πώληση του συλλόγου «σε μη Πανιώνια χέρια». 

Το ίδιο έκαναν, άλλωστε και στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Τσακίρη -σε συζητήσεις μαζί του μετά το τέλος της Γ.Σ.- με τον ιδιοκτήτη να τους απαντά χαρακτηριστικά: 

«Bρήκα τον άνθρωπο που θα με απαλλάξει από το βάσανο του Πανιωνίου. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την επόμενη μέρα και ο μόνος που μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο». 

Αφού αποκάλυψε, δε, πως η περίπτωση Καλογρίτσα δεν προχώρησε λόγω της απαίτησης του τελευταίου να γίνει αναλυτικός έλεγχος -κάτι που ο ίδιος θεώρησε προσβλητικό- ο Τσακίρης αποχώρησε εν μέσω αποδοκιμασιών και… δεσμεύσεων πως οι αντιδράσεις θα μεταφερθούν στη Νέα Σμύρνη (όπου το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει την Τετάρτη στις 20:30, παρουσία και εκπροσώπων από τους οργανωμένους). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου