Τελευταία Νέα

21/12/10

Ατρόμητος- Καβάλα 1-0 (Κυπέλλο Ελλάδος)

                             

Ο Ατρόμητος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περόνε, πήρε τη νίκη (1-0) επί της Καβάλας και την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος. (Videos)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περόνε στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο προκειμένου να πάρει τη νίκη- πρόκριση επί της Καβάλας. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε τον στόχο της που ήταν να εξασφαλίσει το "εισιτήριο" για τους "8" της διοργάνωσης. Από την άλλη και η Καβάλα είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να σημειώσει ένα τέρμα, αλλά οι "Αργοναύτες" δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Η αναμέτρηση του Περιστερίου είχε αρκετά καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με Ατρόμητο και Καβάλα να έχουν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά να μην τα καταφέρνουν στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος προηγήθηκε νωρίς και κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα, παρά την πίεση που άσκησε η Καβάλα για να ισοφαρίσει.

Γήπεδο: Περιστερίου.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Γεωργαράκος (Αθηνών).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Mιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (77' Φαβάλι), Σφακιανάκης, Καμαρά (89' Καραλής), Σαγκανόφσκι, Περόνε (74' Αναστασάκος).

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης (56' Πετκάκης), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης (78' Γιάννου), Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς (55' Δρόσος), Αμπντούν, Ονούατσι, Ογκμπέτσε.

Κίτρινες κάρτες: Σαρμιέντο (58', Ατρόμητος), Μιχαηλίδης (93', Ατρόμητος)- Θεοδωρέλης (50', Καβάλα), Ντιέ (58', Καβάλα).

Σκόρερ: Περόνε (51' πεν, Ατρόμητος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου