Τελευταία Νέα

18/12/10

Καβάλα - Ατρόμητος: 1-1


Καβάλα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο "Ανθή Καραγιάννη" σε ένα παιχνίδι όπου είχε καλό θέαμα και πολλά παράπονα από την διαιτησία. Πέναλτι ζήτησε ο Ατρόμητος στο τέλος.



Ο Ατρόμητος βέβαια από την πλευρά του διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι του Αναστασάκου από τον Τόμασιτς, όμως η φάση ήταν πολύ δύσκολη...

Η ομάδα της Καβάλας χωρίς τον Ντουγκλάο στην ενδεκάδα δεν κατάφερε να επανέλθει στις νίκες στο γήπεδο της, αφού ο Ατρόμητος πήρε παλικαρίσιο βαθμό.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν φάσεις, όμως η Καβάλα ήταν καλύτερη. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους "Αργοναύτες" να είναι και πάλι το αφεντικό του ματς, όμως στα τελευταία 15 λεπτά ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του ματς.

Τελικά η ομάδα του Περιστερίου έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα γκολ του Σαγκανόφσκι. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ογκμπέτσε με κεφαλιά.

Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη".

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου).

Βοηθοί: Ευυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου).

4ος: Σταθόπουλος (Αχαΐας).

Παρατηρητής: Χατζής (Καρδίτσας).

Συνθέσεις των δυο ομάδων

Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης, Χργκοβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλης, Ντιέ, Καρντόσο (Ντικρόκ 89'), Βουτσίσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος, Ογκμπέτσε (Γιάννου 89').

Πάγκος: Βαγέχο, Πετκάκης, Ντικρόκ, Ναζλίδης, Γιάννου, Αυλωνίτης, Ελευθεριάδης.

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (Αναστασάκος 68'), Ολιβέιρα (Σαμπού 59'), Μπαζίνκσι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (Μπρίτο 45'), Σαγκανόφσκι, Καμαρά.

Πάγκος: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Αναστασάκος, Περόνε, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Φαβάλι.

Σκόρερ: Ογκμπέτσε (52' κεφαλιά), Σαγκανόφσκι (90+ σουτ).

Κάρτες: Τόμασιτς (κίτρινη 56'), Αναστασάκος (κίτρινη 73'), Ογκμπέτσε (κίτρινη 88'), Χργκοβιτς (κίτρινη 90+').

Το πρώτο ημίχρονο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να χάνει την πρώτη φάση στο 5ο λεπτό, όταν ο Καμαρά με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα, όμως ο Σαγκανόφσκι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Για την ακρίβεια την έστειλε στα... πουλιά.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τάτος με γυριστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς, που με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Καβάλα να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 41ο λεπτό, όταν ο Ογκμπέτσε με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ, όμως ο Μιχαηλίδης με ωραία ενέργεια έδιωξε.

Ο Δρόσος πήγε να κάνει το σουτ, όμως έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο είχε τον Ατρόμητο να χάνει περισσότερες φάσεις, όμως η Καβάλα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα.

Το δεύτερο ημίχρονο...

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Καβάλας, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 52ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Δρόσος ανέβηκε από τα δεξιά και έκανε πολύ ωραία σέντρα στον Ογκμπέτσε, που με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Μιχαηλίδη και έκανε το 1-0.

Όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός των παικτών της Καβάλας που... καθάρισαν τον Νιγηριανό από τα χιόνια! 

Στο 61ο λεπτό η Καβάλα έφτασε κοντά στο 2-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα πήγε στην κλειστή γωνία, όμως ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Το παιχνίδι προς το τέλος του πήρε φωτιά, αφού οι άνθρωποι του Ατρόμητου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Τόμασιστς στον Αναστασάκο. Ο αμυντικός της Καβάλας εμπόδισε τον παίκτη του Ατρόμητου μέσα στην μεγάλη περιοχή με το χέρι, όμως δεν το τράβηξε από τη φανέλα. Πολύ δύσκολη φάση...

Ψυχρολουσία...

Ο Ατρόμητος έφερε τελικά το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Καμαρά εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε πάνω στο τοίχος και ο Νεμπεγλέρας γέμισε μέσα στην περιοχή. Εκεί ο Σαγκανόφσκι με πολύ ωραία γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Το παιχνίδι τελείωσε με την Καβάλα να χάνει ένα ματς μέσα από τα χέρια της, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου