Τελευταία Νέα

19/12/10

Εργοτέλης - Πανσερραϊκός 2-0

                        

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τον Μπούντιμιρ (17') και τον Βίσιο (85'), ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.



Οι γηπεδούχοι, που παρέμειναν αήττητοι για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, ήταν σαφώς ανώτεροι από την ομάδα των Σερρών, που απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό Βέλιμιρ Ράντμαν, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός διακριθείς από τους φιλοξενούμενους.


Να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού αποβλήθηκε ο Γιούλ Μαβενέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, στο 64' ο Μπούντιμιρ βρέθηκε πολύ κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά στο ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ράντμαν.

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου).

Βοηθοί: Δ. Γούκος (Ηπείρου), Ο. Φώσκολου (Πειραιώς).

Κίτρινες κάρτες: Βίσιο, Σασιασβίλι, Χαντί - Άλβαρες, Λεοζίνιο, Μαβενέ.

Κόκκινη κάρτα: Μαβενέ (80').

Γκολ: 17' Μπούντιμιρ, 85' Βίσιο.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (87' Ορφανός), Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (88' Χαντί), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (71' Μπέτο), Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις.

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο (84' Βοσκόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου