Τελευταία Νέα

30/12/10

"Φωτιά" το φύλλο αγώνα για τον ΠΑΟΚ (Κυπέλλο Ελλάδος Mπάσκετ)

  



Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (60-79), η οποία έληξε ύστερα από 2.5 ώρες, είναι "φωτιά" για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Έπεσε και πέτρα (!) στο παρκέ.

Να τι έγραψαν οι τρεις διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα, που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, πλέον, κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Πριν από την έναρξη, έπεσαν αναπτήρες, 2 μπαταρίες, 2 κροτίδες ήχου και καπνού προς τον πάγκο του Ολυμπιακού κι έγινε η πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.

Στο 6:51 του τρίτου δεκαλέπτου, έπεσε μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού και έγινε η δεύτερη έγγραφη ειδοποίηση

4:55 πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, έπεσαν αναπτήρες και ένα μπουκάλι με νερό στο πάγκο Ολυμπιακου

Στο 3:07 έγινε τρίτη προειδοποίηση από μεγάφωνα, λόγω ρίψης πολλαπλών αντικειμένων, αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα. Ο κ.Χριστοδούλου διέταξε την προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια δέχθηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του δημιούργησε οίδημα διαμέτρου 4 εκατοστών. Τον εξέτασε ο κομισάριος του αγώνα κ. Μούστος. Σε 15 λεπτά μπορούσε να συνεχίσει, αρκεί να αποχωρούσαν οι φίλαθλοι. Η αστυνομία ζήτησε χρόνο να τους απομακρύνει και τη συμμετοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά συνολικά. Αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι ο αγώνας συνεχίστηκε από το σκορ 47-37.

Σημειώνονται τα υβριστικά συνθήματα κατά των “ερυθρολεύκων” και ότι θα ακολουθήσει λεπτομερής αναφορά. Ο ΠΑΟΚ απειλείται με ποινή έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από την απρόσμενη εξέλιξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και την επί μακρόν διακοπή έχουν ήδη χάσει την πτήση τους για την επιστροφή στην Αθήνα. Η τελευταία της ημέρας ήταν αυτή που θα έπαιρναν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του στις 22:40 για να επιστρέψουν, ωστόσο την έχασαν με υπαιτιότητα των κομπλεξικών και των ανεγκέφαλων. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία για την ομάδα καθώς της αλλάζει όλο το πρόγραμμα σε προπονήσεις και ξεκούραση αφού θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη και θα πετάξει την Πέμπτη. Και αναρωτιέται κανείς, ποιος θα «πληρώσει» για όλα αυτά; 

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου