Τελευταία Νέα

30/12/10

NBA NEWS


Πολλά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και τα περισσότερα από αυτά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Λέικερς επέστρεψαν στις νίκες, ενώ οι Χιτ με τον δαιμονισμένο Γουέιντ έβαλαν φωτιά στην ρακέτα των Ρόκετς.
Με τον Γουέιντ να πετυχαίνει για 30η φορά στην καριέρα του περισσότερους από 40 πόντους, οι Χιτ σε ένα εκπληκτικό ματς κέρδισαν τους Ρόκετς.


Στα άλλα ματς οι Λέικερς επέστρεψαν στις νίκες, ενώ οι Σέλτικς χτυπημένοι από τους τραυματισμούς δεν τα κατάφεραν και έχασαν από τους Πίστονς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα...

Ατλάντα Χοκς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: 103-93

Το Γκόλντεν Στέιτ έχασε τελικά μετά από τρεις σερί νίκες από τους Χοκς, σε ένα ματς για γερά νεύρα. Ο Ράιτ το πάλεψε για τους Ουόριορς με 32 πόντους, ενώ για την Ατλάντα ο Σμιθ με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ ξεχώρισε.

Σάρλοτ Μπόμπκατς - Κλίβελαντ Καβαλίερς: 101-92

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το σκορ κέρδισαν οι Μπόμπκατς με τον Τζάκσον να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ σημειώνοντας 38 πόντους. Για τους Καβαλίερς κάτι πήγε να κάνει ο Σέσιονς με 22 πόντους.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Ιντιάνα Πέισερς: 104-90

Παρότι οι Ουίζαρντς δεν έπαιζαν με τον προπονητή τους στον πάγκο, εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος, αυτό δεν τους εμπόδισε να κερδίσουν άνετα τους Πέισερς. Γιάνγκ με 25 για τους γηπεδούχους και Κόλισον με 20 για τους φιλοξενούμενους τα μεγάλα κανόνια.

Ντιτρόιτ Πίστονς - Μπόστον Σέλτικς: 104-92

Η ατυχία χτύπησε δυο φορές τους Σέλτικς που δεν είχαν στη διάθεση τους τον Ρόντο, ενώ στην πρώτη περίοδο έχασαν και τον Γκαρνέτ. Στο τέλος υπέκυψαν στην παρέα του ΜακΓκρέιντι που πέτυχε 21 πόντους. Ο Πιρς κράτησε ψηλά τη σημαία με 33 για τους Κέλτες.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς - Ντένβερ Νάγκετς: 113-119

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό σε όλες τις περιόδους, το Ντένβερ πέτυχε μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας. Ο Μπίλαπς ήταν και πάλι σεληνιασμένος με 36 πόντους, ενώ ο Μπίσλεϊ πέτυχε 31 για τη Μινεσότα. Ο Κώστας Κουφός έπαιξε για περίπου τρία λεπτά στο παιχνίδι και πέτυχε έναν ολόκληρο πόντο!

Νιού Όρλεανς Χόρνετς - Λος Άντζελες Λέικερς: 88-103

Κάποια στιγμή θα έπρεπε να κερδίσουν και οι Λέικερς, δεν γίνεται. Αυτό έγινε μάλιστα με τη βοήθεια του πάγκου, καθώς ο Όντομ έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πέτυχε 24 πόντους, 4 περισσότερους από τον Κόμπε. Ο Πολ για τους Χόρνετς με 20 ξεχώρισε.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Νιού Τζέρσι Νετς: 114-93

Οι Νετς πάνε από το κακό στο χειρότερο και έχασαν με κάτω τα χεράκια. Ο Ντουράντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς με 27 πόντους, παρότι δεν έπαιξε στην τελευταία περίοδο εξαιτίας ενός τραυματισμού. Χάρις και Λόπες με 19 πάλεψαν για τους Νετς.

Χιούστον Ρόκετς - Μαϊάμι Χιτ: 119 - 125

Σε ένα φοβερό παιχνίδι με δυο πολύ επιθετικές ομάδες, οι Χιτ πέτυχαν μία σπουδαία νίκη, με τον Γουέιντ να πετυχαίνει μόλις... 45 πόντους και να παίρνει προσωπικά την υπόθεση. Για τους Ρόκετς το Σκόλα με 22 πόντους κάτι πήγε να κάνει.

Φίνιξ Σανς - Φιλαδέλφεια 76ερς: 110-123

Οι Σανς συνεχίζουν να πετάνε από ήττα σε ήττα και αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν στο σπίτι τους με αντίπαλους τους 76ερς. Ο Χόλιντεϊ συνεχίζει στο κλίμα των ημερών να σκοράρει (25 πόντοι), ενώ για τους Σανς ο Νας με 23 το πάλεψε.

Σακραμέντο Κινγκς - Μέμφις Γκρίζλις: 100-98

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι Κινγκς που έχαναν μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όμως στο τέλος κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και με φοβερό buzzer-beater του Ταϊρίκ Έβανς από το κέντρο του γηπέδου, πήραν τη νίκη. Ο Ούντριχ με 24 πόντους ξεχώρισε για τους γηπεδούχους, ενώ για τους Μέμφις ο Ράντολφ έβαλε 35.

Λος Άντζελες Κλίπερς - Γιούτα Τζαζ: 95-103

Οι Κλίπερς συνεχίζουν τις απογοητευτικές εμφανίσεις χάνοντας αυτή τη φορά από τους Τζαζ μέσα στο γήπεδο τους. Ο Τζέφερσον με 31 πόντους ξεχώρισε για τους Τζαζ, ενώ ο Γκρίφιν με 30 για τους Κλίπερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου