Τελευταία Νέα

17/12/10

Tα ζευγάρια στους "32" του Europa League!

          

Τα νέα από την κλήρωση της Γενεύης δεν ήταν ευχάριστα για τον Άρη, που καλείται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι των πολλών δισεκατομμυρίων. Θεωρητικά ευκολότερο έργο έχει ο ΠΑΟΚ που κληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



Όμως, τα δύσκολα δεν σταμάτησαν στην πρώτη κλήρωση καθώς η ομάδα του Άρη στην περίπτωση που ξεπεράσει τον εαυτό της και καταφέρει να κάνει το θαύμα της, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπενφίκα-Πόρτο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο των Ρώσων για να βρεθεί αντιμέτωπος μία εκ των Μπεσικτάς-Ντιναμό Κιέβου.

Με τον Άρη του Κούπερ ποτέ μη λες ποτέ. Αυτό μας δίδαξε η παρουσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τις εμφανίσεις της στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να κυριευόμαστε από έπαρση και να κάνουμε μεγαλεπήβολα σχέδια, αφού η Μάντσεστερ Σίτι του Μαντσίνι και του Γιαγιά Τουρέ διαθέτει "αστέρια" παγκόσμιου βεληνεκούς.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι κάθε άλλο από αμελητέα δύναμη μπορούν να θεωρηθούν. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ιδιαίτερα στην φάση των "32" όπου τα λάθη δε συγχωρούνται ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό.

Τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στην φάση των "32 " είναι αυτά των Νάπολι-Βιγιαρεάλ, Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ, Μπενφίκα-Στουτγκάρδη και Άντερλεχτ-Άγιαξ.

Από τη Νάπολι

Η ιταλική ομάδα είναι η μοναδική εκπρόσωπος των Ιταλών στο Europa League και έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρή για να... πεθάνει. Ωστόσο, οι Ισπανοί κατά καιρούς έχουν προσφέρει όμορφο θέαμα. Θα είναι ένα ματς από δυο ομάδες που προσπαθούν να επιτεθούν, να βάλουν γκολ και σίγουρα το ενδιαφέρον θα είναι αρκετά μεγάλο.

Από το ζευγάρι Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ μπορούμε να πούμε ότι και οι... δύο ομάδες μπορούν να περάσουν. Και οι δύο έχουν ψεγάδια που μπορούν να τους στερήσουν την πρόκριση.

Όσον αφορά το Μπενφίκα-Στουτγκάρδη, οι Πορτογάλοι διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα (όπως οι Αϊμάρ, Καρντόσο και Σαβιόλα) που μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν ένα ματς μόνοι τους. Παρόλα αυτά δεν πείθουν με την αγωνιστική τους εικόνα και οι Γερμανοί σίγουρα θα κυνηγήσουν να χτυπήσουν την προβληματική άμυνα των "αετών".

Άντερλεχτ-Άγιαξ. Μπορούν να φάνε πολλά και να βάλουν πολλά. Όποια ομάδα βρεθεί στη μέρα της μπορεί να "σκοτώσει" την άλλη. Ποια θα είναι ο θύτης και ποια το θύμα θα το δούμε...

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους "32" και η διασταύρωση για τους "16":

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ / ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΜΠΡΑΓΚΑ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΓΙΑΞ / ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / ΑΡΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΤΒΕΝΤΕ / ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΕΝΙΤ.

ΛΙΛ-ΑΪNΤΧΟΦΕΝ / ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ / ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ / ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.

Η πρώτη φάση θα γίνει στις 17/2/2011, ενώ ο επαναληπτικός στις 24/2/2011. Ο τελικός στο Dublin Arena θα γίνει στις 18 Μαΐου του 2011.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου