Τελευταία Νέα

29/1/11

Ηρακλής- Κέρκυρα 0-0

                        

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα η οποία άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Superleague. Δοκάρι ο "γηραιός" με τον Κυριαζή στο 67'. Ντεμπούτο για Επαλέ, Γραμμόζη.



Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), ολοκληρώθηκε το ματς μεταξύ του Ηρακλή και της Κέρκυρας στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης το οποίο άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι δύο ομάδες έτσι πήραν από έναν βαθμό με τον Ηρακλή να φτάνει στους 23 και την Κέρκυρα στους 24, κάτι που δεν τις άφησε ικανοποιημένες, καθώς ζητούσαν το κάτι παραπάνω. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχε ο "γηραιός" ο οποίος είχε δοκάρι στο 67' με τον Κυριαζή.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους δύο αντιπάλους να έχουν κάποια ξεσπάσματα, αλλά κυρίως να προσέχουν τις άμυνές τους. Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, καθώς τόσο ο Ουζουνίδης, όσο και ο Μπάντοβιτς έκαναν πιο επιθετικές τις ομάδες τους, αλλά δεν ήταν προσεκτικές στην τελική προσπάθεια.

Για τον Ηρακλή, το ντεμπούτο του έκανε ένας παλιός γνώριμος, ο Ζοέλ Επαλέ, ενώ για την Κέρκυρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Γήπεδο: Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Μάνταλος (Αθηνών)/ Φαντόπουλος (Πειραιά), Μαγιάννης (Άρτας)

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Χοσέμι, Κυριαζής, Λίμα, Πίτου, Στάμου, Σολτάνι (83' Τσίτας), Ζερκά (65' Μάρα), Μαχόπ, Ρόμπλες (55' Επαλέ).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο (46' Μίχος), Μακρής, Χαμπλ (76' Γραμμόζης), Καλαντζής, Στολτίδης, Επστάιν, Τσίγκας (64' Μαζνόβ).

Κίτρινες κάρτες: Μαχόπ (36', Ηρακλής), Χοσέμι (56', Ηρακλής)- Βενέτης (58', Κέρκυρα), Μαϊστόροβιτς (74', Κέρκυρα)

Σκόρερ:-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου