Τελευταία Νέα

29/1/11

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 2-0

                        


Επιστροφή στις νίκες για το "τριφύλλι" που μείωσε στο -4 προσωρινά την διαφορά από την κορυφή μετά την νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη, έχοντας σκόρερ με κεφαλιές τους Ζιλμπέρτο Σίλβα (7') και Καντέ (39').


Με δύο κεφαλιές των Ζιλμπέρτο Σίλβα (7') και Καντέ (39') ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Εργοτέλη και μείωσε έστω και προσωρινά στο -4 την διαφορά από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Υπό την είδηση της παραίτησης του Κάρλος Φρέιτας οι "πράσινοι" ήταν καλοί στο πρώτο 45λεπτο που σημείωσαν και τα δύο γκολ.

Εξάλλου αυτός ήταν και ο σκοπός ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη με στόχο την ανατροπή πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εξαιρετική ομάδα ο Εργοτέλης δικαιούταν σαφώς κάτι παραπάνω από το ματς αφού έχασε σωρεία χαμένων ευκαιριών που σταμάτησαν στον καλύτερο παίκτη των γηπεδούχων, Αλέξανδρο Τζόρβα.

Σχεδόν με το φινάλε του ματς ακούστηκε από τους οργανωμένους οπαδούς το σύνθημα "Αμα δεν μπορείτε... να πάτε να γ.....ε" ενώ η ομάδα με την λήξη χειροκροτήθηκε από τους 8.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητής:  Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών).

Βοηθοί: Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου) - Τουμπακάρης Ιωάννης (Αθηνών).

4 διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών).

Κίτρινες: Βύντρα, Καντέ / Ρομάνο.

Οι  συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Ιωαννίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (81' Σιμάο), Νίνης (71' Καραγκούνης), Γκοβού (71' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (80' Καρέλης), Τζούνιορ, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (61' Φραγκουλάκης), Μπέτο (61' Κυριακίδης), Γιαλούσης, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου