Τελευταία Νέα

30/1/11

ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 2-1

                   Μετίν

Η ΑΕΛ πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού με 2-1 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Πολύ καλή εμφάνιση από τους βυσσινί που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα.

Η ΑΕΛ πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού με 2-1 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Πολύ καλή εμφάνιση από τους βυσσινί που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα. Στην τελευταία θέση ο Πανσερραϊκός.




Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι η Λάρισα πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού με 2-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστεί τον Τουμέρ Μετίν με δυο γκολ. Οι βυσσινί έχασα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον άλλα δυο γκολ. Όμως στο τέλος ανησύχησαν όταν και τα λιοντάρια μείωσαν το σκορ.

Το κλου της βραδιάς ήταν η ανόητη αποβολή του Μπλάζεκ στις καθυστερήσεις του αγώνα με δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό, με αποτέλεσμα ο Τσέχος να χάσει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: AEL FC ARENA.

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών).

Βοηθοί: Φ. Ελευθερίου (Αθηνών), Ν. Δημόπουλος (Μακεδονίας).

4ος: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

Παρατηρητής: Μ. Παπατριανταφύλλου (Κιλκίς).

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ (Ρέντζας 46'), Ρομέου, Αμπουμπακάρι (Ιγκλέσιας 46'), Σίμιτς, Τουμέρ, Μπλάζεκ, Κουζέν (Τσιμπάμπα 76').

Πανσερραικός (Δημητρίου - Αναστασιάδης): Ράντμαν, Παπάζογλου, Άμο, Μαβενέ, Κάστρο (Κις 57'), Παντελιάδης (Άλβαρες 46'), Σίντζιτς (Λεοζίνιο 69'), Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Πάρκερ, Νταλέ.

Σκορερ: Τουμέρ Μετίν (44', 53' πλασέ) - Λεοζίνιο (σουτ 77').

Καρτες: Μπέλιτς (κίτρινη 11'), Νταμπίζας (κίτρινη 54'), Σίντζιτς (κίτρινη 61'), Κις (κίτρινη 62'), Πάρκερ (κίτρινη 79'), Μπλάζεκ (κίτρινη 88', 88') - κόκκινη (88').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου