Τελευταία Νέα

28/1/11

Διεθνή νέα - Μεταγραφές!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, ο Παντελής Καπετάνος συμφώνησε με την Ανόρθωση και είναι πιθανό να βρεθεί την Παρασκευή στο νησί της Αφροδίτης.Η Λίβερπουλ έκανε το "κόλπο γκρόσο" λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και συμφώνησε με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες έναντι 26.500.000 ευρώ.Κάτοικος "Μεάτσα" είναι πλέον ο Τζαμπάολο Πατσίνι, με την Ίντερ να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τη Σαμπντόρια και να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2015.


  


Ο Έλληνας επιθετικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ανόρθωσης με αντίπαλο τον Ερμή.

Ο διεθνής φορ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Στεάουα από την οποία αποχώρησε και είχε προτάσεις και από ομάδες στην Ελλάδα.

Μάλιστα φέρεται να απέρριψε πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για να συνεχίσει την καριέρα του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις επέλεξε τον σύλλογο της Κύπρου.

  

Η Λίβερπουλ έκανε το "κόλπο γκρόσο" λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και συμφώνησε με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες έναντι 26.500.000 ευρώ.Την είδηση αυτή ανακοίνωσαν επίσημα οι "κόκκινοι" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί επίσημα το deal είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο 24χρονος Ουρουγουανός φορ και στη συνέχεια να τα βρει και ο ίδιος στο οικονομικό με την ομάδα του Μέρσισαϊντ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τη νέα διοίκηση της Λίβερπουλ (ο Σουάρες είναι ουσιαστικά το πρώτο απόκτημα επί εποχής Τζον Χένρι στην ιδιοκτησία), με τον Σουάρες να αφήνει τον "Αίαντα" έχοντας πετύχει 111 τέρματα σε 159 συμμετοχές στην Eredivisie από το καλοκαίρι του 2007 και μετά αλλά και να μετράει 10 τέρματα σε 30 παρουσίες του με τη φανέλα της "σελέστε".

  

Κάτοικος "Μεάτσα" είναι πλέον ο Τζαμπάολο Πατσίνι, με την Ίντερ να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τη Σαμπντόρια και να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο 26χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 7, θα παρουσιαστεί επίσημα από τους νταμπλούχους Ιταλίας το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των "νερατζούρι" στον αγώνα πρωταθλήματος με την Παλέρμο την Κυριακή.

Να σημειωθεί ότι ο Πατσίνι πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση στο Απιάνο Τζεντίλε με τη νέα του ομάδα, ενώ στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής η Ίντερ δέχτηκε να παραχωρήσει στη Σαμπντόρια τον Ζόναθαν Μπιαμπιανί.

"Χαιρετώ όλους τους οπαδούς της Ίντερ, είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τζαμπάολο Πατσίνι στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό των Μιλανέζων μετά τη μεταγραφή του, και συνέχισε:

"Εδώ όλα είναι όμορφα, είναι μεγάλη η συγκίνηση. Ήρθα και ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω τί συνέβη. Έχω όμως συνειδητοποιήσει τη θέση στην οποία είμαι, η χαρά είναι μεγάλη.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο, η μεταγραφή μου είναι κάτι που έγινε πολύ γρήγορα και δεν το περίμενα με τίποτα. Όμως επαναλαμβάνω: είμαι πολύ χαρούμενος.

Ήμουν στο παρελθόν νερατζούρο με μία άλλη ομάδα (σ.σ ξεκίνησε την καριέρα του στην Αταλάντα). Τώρα ξαναβρίσκω αυτά τα χρώματα. Υπάρχει μεγάλη θέληση και ενθουσιασμός από την πλευρά μου να τα πάω καλά.

Έρχομαι σε μία ομάδα που με ήθελε και μου έδειξε από την πρώτη στιγμή μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτό ήταν το σημαντικότερο για μένα".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι βοήθησε πέρυσι την... Ίντερ να κατακτήσει το σκουντέτο, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Ρόμα-Σαμπντόρια στο "Ολίμπικο" λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε (το υπενθύμισε την Πέμπτη ο Μάρκο Ματεράτσι με δηλώσεις του), ο Τζαμπάολο Πατσίνι είπε:

"Είναι αλήθεια, αλλά εκεί παίζαμε για την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και έδινα τα πάντα για τη Σαμπντόρια. Εμμέσως εκείνο το αποτέλεσμα εξυπηρέτησε την Ίντερ. Από αυτή την άποψη μου προκαλεί ευχαρίστηση".

Να σημειωθεί ότι η Ίντερ γίνεται ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του 26χρονου Ιταλού επιθετικού μετά τις Αταλάντα, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια, με τον Πατσίνι να μετράει μέχρι στιγμής 64 τέρματα στη Serie A.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου