Τελευταία Νέα

31/1/11

ΠΑΟ - Παρελθόν ο Κάρλος Φρέιτας !

   

Και επίσημα τέλος αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" Κάρλος Φρέιτας μετά την δίωρη συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα.



Στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ βρέθηκε στις 11:00 περίπου, ο πρώην... όπως είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής, Κάρλος Φρέιτας.

Ο Πορτογάλος είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα προκειμένου να ολοκληρώσει τη λύση της συνεργασίας του με τον ελληνικό σύλλογο και συζήτησαν όσες εκκρεμότητες και λεπτομέρειες υπήρχαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας όπως και το Σάββατο έκανε την ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον τεχνικό διευθυντή να παραμείνει στην θέση του, τουλάχιστον μέχρι την λήξη της χρονιάς, κάτι που δεν έγινε τελικά.

Αφού εξήγησε και πάλι όλους τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του, ο Πορτογάλος αποχώρησε. Μαζί με τον Φρέιτας θα αποχωρήσει και ο Πάολο Μενέσες,  ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.

Το ανακοίνωσε και η ΠΑΕ

Λίγο μετά τις 17:00 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απομάκρυνση του Κάρλος Φρέιτας και του βοηθού του Πάολο Μενέσες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τους κκ. Φρέιτας και Μενέσες. Ευχαριστούμε και τους δύο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας."Μετά την δίωρη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που είχαν ο Κάρλος Φρέιτας και ο Δημήτρης Γόντικας, οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους

Μαζί με τον πρώην τεχνικό διευθυντή που αποχώρησε θα φύγει και ο συμπατριώτης του Πάολο Μενέσες, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου