Τελευταία Νέα

27/1/11

Μόνο πρόστιμο για ΑΕΚ !

  Μόνο πρόστιμο για ΑΕΚ!

Με 15 χιλ. ευρώ τιμώρησε την ΑΕΚ η Πειθαρχική Επιτροπή, καθώς δεν κρίθηκε ένοχη για ευρείας κλίμακας επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Με κόσμο ο αγώνας Κυπέλλου με Παναθηναϊκό.


Ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου, ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία πως «είχαμε μόνο ευρείας κλίμακα ήττα κι όχι επεισόδια». Για να υποστηρίξει όσα ανέφερε επικαλέστηκε μαρτυρίες περίπου εξήντα δημοσιογράφων, που δεν κατέγραψαν τίποτα από όσα ανέφεραν ο αστυνομικός διευθυντής και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ενώ κατέθεσε κι έναν φάκελο με δημοσιεύματα από εφημερίδες της Κυριακής. «Ακόμη κι αν έγιναν όλα όσα αναφέρει η αστυνομία, συνέβησαν πολύ μακριά από το γήπεδο και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη», συμπλήρωσε.

Η Ένωση ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να τιμωρηθεί με την ίδια ποινή που επιβλήθηκε και στον ΠΑΟΚ, όταν μία ολόκληρη πόλη (Βόλος) βρισκόταν στο... πόδι, υπήρξαν εκτενέστατα επεισόδια μέσα στο γήπεδο ενώ υπήρξε και μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα. 

Η απόφαση ήταν αθωωτική για την ΑΕΚ η οποία γλίτωσε την τιμωρία μίας ή δύο αγωνιστικών και καλείται να πληρώσει μόνο το πρόστιμο των 15 χιλ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου