Τελευταία Νέα

29/1/11

F1: Η Ferrari F150!


Η Ferrari θέλει στο 62ο πρωτάθλημα της Formula 1 που θα συμμετάσχει να επανέλθει στην κορυφή και να δώσει ακόμα πιο εορταστικό τόνο στην επέτειο των 150 χρόνων από την ανεξαρτησία της Ιταλίας.

Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ξεχωριστή για τη Ferrari, αφού θέλει να συνδυάσει την επέτειο των 150 χρόνων από την ανεξαρτησία της Ιταλίας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην πίσω αεροτομή του νέου μονοθέσιου θα υπάρχει η σημαία της Ιταλίας, ενώ αρκετές είναι οι φιαφορές που υπάρχουν καθώς από την ομοσπονδία απαγορεύτηκε η χρήση του Kers και του F-duct.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άλντο Κόστα, δήλωσε: "Εξαιτίας των νέων τεχνικών το μονοθέσιο θα έπρεπε να προσαρμοστεί στις νέες ιδέες. Ξεκινήσαμε από το μηδέν όσον αφορά το πίσω μέρος του μονοθεσίου, λόγω της απαγόρευσης των διαχύτων και του F- duct, αυτό ίσως να αποτελούν τις κυριότερες προκλήσεις".

Από την πλευρά του, το μεγάλο "κεφάλι" της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι σχολίασε: "Στόχος μας είναι ο Παγκόσμιος τίτλος, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν υποτιμάμε καμία από αυτές".

Ο Αλόνσο, ο οποίος έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου είπε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το 2010 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμένα, η πρώτη χρονιά με τη Ferrari, μια υπέροχη ομάδα και ένα πολύ καλό περιβάλλον, με πολύ πάθος για έναν πιλότο. Το νέο μονοθέσιο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πολλών μηνών.

Αδιαμφισβήτητα τώρα ξέρω την ομάδα καλύτερα τώρα, ξέρω τα ονόματα των μηχανικών γιατί πέρυσι δεν μου ήταν τόσο εύκολο να ενσωματωθώ από την αρχή. Τώρα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ στο νέο μονοθέσιο και νομίζω πως θα είναι τόσο ανταγωνιστικό, όσο όμορφο φαίνεται".


F1, svelata la nuova Ferrari F150: un omaggio all'Unità d'Italia
Ανέβηκε από TMNews. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου