Τελευταία Νέα

27/2/11

Πανσερραϊκός- Αστέρας Τρίπολης 0-1

                             Απόδραση... παραμονής! (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και έπιασε τον Πανιώνιο στην 13η θέση, με τους Κυανέρυθρους όμως να έχουν ένα ματς λιγότερο. Έχασαν πέναλτι τα "λιοντάρια".


Σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία σπουδαία νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην SuperLeague.

Το παιχνίδι έκρινε η εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Ροτζέριο Μάρτινς στο 19ο λεπτό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 79', όμως ο Λεοζίνιο αστόχησε από τα έντεκα βήματα


Το πρώτο ημίχρονο είχε ως πρωταγωνιστή τον Αστέρα που ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς, όμως η αστοχία και η ατυχία δεν επέτρεψαν να γίνει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό, όμως το λάθος του Γεωργιάδη και το άστοχο πέναλτι του Λεοζίνιο είχαν ως αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι το τέλος το 1-0 υπέρ του Αστέρα.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου).

Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας).
4ος: Τοπούζης (Θράκης).

Παρατηρητής: Σκουφίτσας (Αθηνών).

Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Φερνάντες, Άλβαρες, Άμο, Παπάζογλου, Μαβενέ, Λεοζίνιο, Κις (Τριανταφύλλου 70'), Πάρκερ, Γεωργιάδης (Σουμπίνιο 54'), Μπέλιτς, Νταλέ.

Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Μάρτινς (Κερ 80'), Καρέρα (Τσαμπούρης 89'), Αρσενίεβιτς (Ουντότζι 65'), Παπάζογλου.

Σκορερ: Μάρτινς (πέναλτι 19').  

Καρτες: Άμο (κίτρινη 18'), Πάρκερ (κίτρινη 50'), Λαδάκης (κίτρινη 69'), Καρέρα (κίτρινη 78'), Τριανταφύλλου (κίτρινη 82'), Μπαρτολίνι (κίτρινη 82'), Ανάκογλου (κίτρινη 85'), Αναστασόπουλος (κίτρινη 87'), Φερνάντες (κίτρινη 90').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου