Τελευταία Νέα

23/2/11

Κοπεγχάγη - Τσέλσι 0-2


Η Τσέλσι ουσιαστικά "καθάρισε" την πρόκριση νικώντας με 2-0 την Κοπεγχάγη μέσα στο "Πάρκεν", χάρη στα γκολ του Νικολά Ανελκά.
Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε από ένα γκολ στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου με διαγώνια σουτ μέσα από την περιοχή και έφτασε έτσι τον Σαμουέλ Ετο'ό στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς του φετινού Champions League  με 7 τέρματα.


Ο Φερνάντο Τόρες ήταν βασικός αντί του Ντρογκμπά, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα.

Κοπεγχάγη - Τσέλσι 0-2

Σκόρερ: 17' και 54' Ανελκά
Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη
Διαιτητής: Μπιορν Κούιπερς (Ολλανδία)

Ο Φερνάντο Τόρες έγινε απειλητικός στο 7' λίγο έξω από την μικρή περιοχή, αλλά ο Βίλαντ κινήθηκε γρήγορα και απέκρουσε το πλασέ του με τα πόδια.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Νικολά Ανελκά άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι με το 6ο του γκολ στην φετινή διοργάνωση.

Ο Γάλλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, είχε χώρο και κινήθηκε γρήγορα μπαίνοντας σε αυτήν και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βίλαντ, καθώς ο Άντονσον δεν τον πρόλαβε με το τάκλιν.

Τόρες και Ανελκά είχαν μερικές ακόμη προσπάθειες, χωρίς όμως αυτές να αποτελούν ευκαιρίες, ενώ οι Δανοί δεν απείλησαν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νικολά Ανελκά δηλαδή να σκοράρει και να φτάνει τα 7 γκολ στο τουρνουά.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε με το αριστερό εξαιρετική πάσα στον Ανελκά και ο Γάλλος μέσα από την περιοχή σούταρε διαγώνια στην κίνηση για το 0-2.

Με την συμπλήρωση 58 λεπτών ο Φερνάντο Τόρες έφτασε πολύ κοντά στο πρώτο του γκολ με την φανέλα της Τσέλσι, κάνοντας όμορφη κίνηση στην περιοχή και το πλασέ με το αριστερό, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βίλαντ.

Κάτι παρόμοιο έγινε και στο 74', όταν ο Τόρες πλάσαρε, βρήκε λίγο ο Βίλαντ, αλλά ο Βεντ έδιωξε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Ζάνκα Γιόργκενσεν, Άντονσον, Βεντ (75' Μπένγκτσον), Κλαουντεμίρ, Κβιστ, Μπολάνιος, Γκρόνκιερ (87' Ζοχορέ), Σαντίν (46' Βίνγκααρντ), Ν'Ντόι.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μαλουντά (85' Ζιρκόβ), Ανελκά (73' Ντρογκμπά), Τόρες (92' Καλού).

*Στον πάγκο της Κοπεγχάγης έμειναν οι Κ. Κρίστενσεν, Τ. Κρίστενσεν, Χόιφελντ και Ντιλέινι, ενώ στον πάγκο της Τσέλσι έμειναν οι Τέρνμπουλ, Μίκελ, Πάουλο Φερέιρα και ΜακΊχραν

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

7 γκολ
Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ)
Νικολά Ανελκά (Τσέλσι)

5 γκολ
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

6 γκολ
Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν)
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

4 γκολ
Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα)
Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ)
Λουΐζ Αντριάνο (Σαχτάρ)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

*ΑΣΙΣΤΣ: 5 Κάρλος Μαρτίνς (Μπενφίκα). 4 Άαρον Λένον (Τότεναμ), Χουάν Κούλιο (Κλουζ). 3 Μπενουά Σεϊρού (Μαρσέιγ), Μεσούτ Εζίλ (Ρεάλ), Χουάν Μάτα (Βαλένθια), Ντόουγκλας Κόστα (Σαχτάρ), Λουΐς Σουάρες (Άγιαξ), Σαμίρ Νασρί (Άρσεναλ), Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ), Τζακ Γουΐλσιρ (Άρσεναλ), Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ) και Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ)


CL FCK-C 0-2
Ανέβηκε από martinmaxx. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου