Τελευταία Νέα

20/2/11

ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-1

                                

Στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη με τον Πανιώνιο 1-1 και πέταξε βαθμούς για ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στο 2011, εντός έδρας. Τα γκολ ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έφτασε τα 7 τέρματα και ο Μήτρογλου, 4ο σε 5 ματς.



Σε ένα φτωχό και κακό ματς, από άποψη θεάματος, ΑΕΚ και  Πανιώνιος έμειναν ισόπαλες 1-1. Ρεκόρ για την ΑΕΚ που δεν έχει νικήσει μέσα στην έδρα της για το 2011. Κακός ο δικέφαλος και πάλι, που βρήκε για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο του Λύμπε τον μοναδικό της σκόρερ.

Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος πήρε πολύτιμο βαθμό στο τέλος του αγώνα με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου. Καλό στήσιμο προκειμένου να κλείσει όλες τις τρύπες στην άμυνα του, αλλά στην επίθεση φαινόταν μόνο ο Μπάλαμπαν. Τελικά στο τέλος ο Μήτρογλου μίλησε και πάλι.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ.

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος,

Βοηθοί:  Π. Τρύφων, Ι. Τουμπακάρης.

Κίτρινες κάρτες: Μάκος 43', Καφές 78' - Όμο 78', Κουμορτζί 81'.

Γκολ: Λυμπερόπουλος 45'+1, Μήτρογλου 89'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (Νασούτι 63'), Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Σκόκο (Λεονάρντο 83'), Λυμπερόπουλος, Μπάχα (Μίτσελ 68').

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον (Κουμορτζί 60'), Όμο (Κούκετς 86'), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (Σάμαρης 74'), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

Επιτέλους... φάση και γκολ.(1-0)

Φτάσαμε στο 45' και η ΑΕΚ κέρδισε το κόρνερ. Ο Σκόκο εκτέλεσε, ο Καφές στην πρώτη κεφαλιά έβγαλε τον Μπλάνκο στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά, ο Μάχο έδιωξε προς την μεριά του επιθετικού της Ένωσης, που χωρίς σκέψη έβγαλε τη σέντρα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου, γράφοντας το 1-0.




Γκολ και... σοκ.(1-1)

Η ΑΕΚ έπαιζε με την φωτιά καθ' όλη τη διάρκεια του ματς καθώς ναι μεν δεν είχε απειληθεί αλλά δεν μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ για να καθαρίσει τη νίκη και τελικά την πλήρωσε. Στο 89ο λεπτό, ο Πανιώνιος στην τελική επίθεση του για την ισοφάριση, βγήκε από τα δεξιά με τον Γκαλίτσιο, που βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον Μήτρογλου και ο τελευταίος με πλασέ στην κίνηση, έκανε το τελικό 1-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου