Τελευταία Νέα

26/2/11

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

     

Ο Παναθηναϊκός πέταξε δύο  βαθμούς στο ΟΑΚΑ, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο.Μπρίτο (31') και Γκοβού (33') οι σκόρερ του ματς.

Σε ένα παιχνίδι που λήγει θα θυμούνται για το αγωνιστικό του μέρος, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 (Γκοβου 33', Μπρίτο 31').


Το ματς να τονίσουμε πως ξεκίνησε με οκτάλεπτη διακοπή.


Πριν την έναρξη του ματς μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού θέλησε να δείξει την αντίδραση της, παίρνοντας από το κέντρο του γηπέδου του "σεντόνι" της Superleague, ενώ παράλληλα ύψωσαν και δικά τους πανό που αναφερόντουσαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα το συγκεκριμένο (αλλά κι η παρουσία οπαδών στον περιβάλλοντα χώρα) ήταν οι αιτίες για να διακοπεί το παιχνίδι τρεις φορές(!!). 



Διαιτητής:  Τσινιάρης Μ. (Αθηνών).

Βοηθοί: Μπαλτάς Χ. (Αχαϊας)  - Μπιτσίδης Δ. (Θράκης).

Τέταρτος διαιτητής: Κύρκος Δ. (Ηπείρου).

Κίτρινες: Σιμάο, Σισέ / Τάτος.

Οι  συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Καντέ, Κατσουράνης, Σιμάο, Καραγκούνης (78' Κλέιτον), Γκοβού (83' Πετρόπουλος), Νίνης (74' Μαρίνος), Σισέ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέϊρα, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Μπρίτο (65' Καμαρά), Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (68' Καραλής), Τάτος (84' Μελισσάς), Σαγκανόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου