Τελευταία Νέα

28/2/11

ΑΕΛ-Αρης 2-2


                              

ΑΕΛ και Αρης ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 μένοντας έξι βαθμούς μακρυά από τη σωτηρία η πρώτη και πέντε από τα πλέι οφ ο δεύτερος. Συγκλονιστική εξέλιξη στο φινάλε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 90' με τον Μπομπαντίγια και τους "βυσσινί" να ισοφαρίζουν με τον Ρομέου στο 93'. Τα άλλα γκολ της αναμέτρησης οι Κουζέν (14') και Περέιρα (34').



Σε ένα ματς που η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν, ΑΕΛ και Άρης έμειναν στο 2-2 και βλέπουν τους στόχους που έχουν στο πρωτάθλημα να απομακρύνονται. Οι "βυσσινί" μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τον Κουζέν στο 14', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μετά το πρώτο άσχημο εικοσάλεπτο τους και ισοφάρισαν με τον Περέιρα στο 34'. Στη συνέχεια η ατυχία "χτύπησε" τους γηπεδούχος καθώς ο Ρομέου είχε δοκάρι στο 37' με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μετά τα πρώτα 45'.

Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΛ ανοίχθηκε ζητώντας περισσότερο το γκολ που θα της έδινε την πολύτιμη νίκη. Ο Άρης από τη μεριά του προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και το κατάφερε με την συμπλήρωση των 90 λεπτών χάρη σε ένα τέρμα του Μπομπαντίγια. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και απάντησαν στο 93' με τον Ρομέου που έγραψε το τελικό 2-2 σε μια ισοπαλία που κρατάει 6 βαθμούς μακρυά τους "βυσσινί" από την παραμονή και 5 τον Άρη από τα πλέι οφ.


Στοιχεία αγώνα.


ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης (79' Ρέντζας), Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (31' Ιγκλέσιας), Μετίν (71' Κούλιτς), Πανκράτ, Ρομέου, Τσιμπάμπα.

Στον πάγκο: Αμπάρης, Ρέντζας, Κολοβέτσιος, Κούλιτς, Πλιάγκας, Ιγκλέσιας, Κόζακ.

Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο (63' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Φατί, Μίτσελ, Μενδρινός (81' Καστίγιο), Παπαζαχαρίας, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Περέιρα (89' Πρίττας), Βανγκέλι.

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Οριόλ, Τόχα, Κασναφέρης, Πρίττας, Καστίγιο, Σάκατα.

Γήπεδο: ΑΕL FC Arena.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών).

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών).

Γκολ: 14' Κουζέν, 90+3' Ρομέου / 34' Περέιρα, 90' Μπομπαντίγια.

Δοκάρι: 37' Ρομέου.

Κίτρινες Κάρτες: 51' Ταυλαρίδης, 76' Βενετίδης, 89' Ρέντζας / 51' Φατί, 60' Μενδρινός, 66' Tσέζαρεκ, 90+1' Μπομπαντίγια.

Κόκκινες Κάρτες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου