Τελευταία Νέα

25/2/11

Τρεις αγωνιστικές στον Ριέρα !! (Οι άλλες αποφάσεις για την 23η αγωνιστική)

                  

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, ο Σίτο Ριέρα.



Ο Ισπανός άσος του Πανιωνίου είχε κληθεί σε απολογία για την ενέργεια του να χτυπήσει τον Παντελή Καφέ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην απολογία του ο παίκτης των "κυανέρυθρων" έκανε λόγο για απλή απώθηση, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Αν τελικά ισχύσει η ποινή καθώς είναι εφέσιμη, ο Ριέρα θα απουσιάσει από τα παιχνίδια των "κυανέρυθρων"  με τον Ολυμπιακό(εντός), τον Ατρόμητο(εκτός) και την Λάρισα(εντός).

Όσον αφορά στην απόφαση για τον Σίτο Ριέρα αναφερόταν:"Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Riera Ortega L κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι : «Στο 48΄ λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή ΚΑΦΕ Π. και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.» Επιβάλλει στον Riera Ortega L. την πειθαρχική ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών και την χρηματική ποινή των εκατόν εξήντα ευρώ.( άρθρο10 παρ. 1 γ του Π.Κ. της ΕΠΟ)".

Οι άλλες αποφάσεις για την 23η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου