Τελευταία Νέα

22/2/11

Γιώργος Βασιλακόπουλος : "Ο τελικός ΟΣΦΠ-ΠΑΟ θα γίνει!!"

   

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κανονικά στις 6/3 στο Ελληνικό, χαρακτηρίζοντας ανοησίες τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν.

"Πάμε για να γίνει το παιχνίδι. Δεν υποχωρούμε μπροστά στην αλητεία! Στις 6/3 θα γίνει ο τελικός όπως έχουμε προγραμματίσει. Χθες είχαμε τις πρώτες επαφές με την Πολιτεία, σήμερα θα έχουμε και μια συνάντηση και με την Αστυνομία για να δούμε σιγά σιγά τι μέτρα θα πάρουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Βασιλακόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 σχετικά με το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

"Βλέπουμε δυσάρεστα γεγονότα που εκθέτουν την χώρα μας. Αλλά εμείς θα προχωρήσουμε κανονικά στην διεξαγωγή του αγώνα. Βασική μας αρχή είναι πως δεν υποχωρούμε μπροστά  στην αθλιότητα και την αλητεία", συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας για όσα παρακολουθούμε από το βράδυ του Σαββάτου και το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.




Όσο για τα σενάρια διεξαγωγής του τελικού στη Σύρο όπως το φετινό σούπερ καπ του βόλεϊ ή μετάθεσης του για αργότερα; "Δεν ξέρω ποιος διακινεί αυτές τις ανοησίες και τα κολοκύθια! Όπως είπα η θέση της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρη. Θα γίνει ο τελικός στο Ελληνικός στις 6/3".

Τέλος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας παρουσία μόνο μαθητών όπως ο περσινός τελικός του βόλεϊ; "Δεν είμαι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλά είναι δύσκολο να γίνει γιατί αν καταφέρει να μπει στο γήπεδο η αλητεία θα δημιουργήσει και άλλα προβλήματα, βάζοντας σε κίνδυνο μικρά παιδιά. Όλα όμως είναι υπό συζήτηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου