Τελευταία Νέα

26/2/11

Την . . . έπεσαν και στον Πιλάβιο!


        

Θύμα φραστικής επίθεσης από αγνώστους, που δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, έπεσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος το βράδυ της Παρασκευής (25/2) και ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή του Χίλτον.




Οι άγνωστοι ενημερώθηκαν πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, βρίσκεται στο συγκεκριμένο εστιατόριο και έσπευσαν εκεί για να του ζητήσουν το λόγο. Οι άνθρωποι της φρουράς του αντιλήφθηκαν την κινητικότητα και βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει.


Οι άγνωστοι, που σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασαν στην περιοχή με 50 μηχανάκια, μετέφεραν την επιθυμία τους να μιλήσουν στον Πιλάβιο, με τους φρουρούς του να τους ενημερώνουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει.


Το περιστατικό κάπου εκεί έλαβε τέλος με τους αγνώστους να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ και στη συνέχεια να αποχωρούν από το εστιατόριο.
Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά του βοηθού διαιτητή Τρύφωνα, κατά της οικίας τους Βασίλη Τοροσίδη, στα γραφεία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα, αλλά και στον Βασίλη Γκαγκάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου