Τελευταία Νέα

24/2/11

Ολυμπιακός - Πέντε αγωνιστικές στον Τόροσίδη !!

   

Την ποινή των πέντε αγωνιστικών επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στον Βασίλη Τοροσίδη για το χτύπημα στον Σεμπάστιαν Λέτο, στο ντέρμπι του Σαββάτου.


Ιδιαίτερη σκληρότητα επέδειξε ο αθλητικός δικαστής στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, αφού τον τιμώρησε με πέντε αγωνιστικές ημέρες για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι "αιωνίων" του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός θα κάνει έφεση στην απόφαση(!).



Με πέντε αγωνιστικές τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον Βασίλη Τοροσίδη για την αποβολή του στο ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ξανθιώτης αμυντικός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Σεμπάστιαν Λέτο, η οποία προσαυξήθηκε με ακόμα δύο λόγω του ότι φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θα λείψει από τα ερχόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Καβάλα. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ θα ασκήσει το δικαίωμα της έφεσης, καθώς η ποινή είναι ιδιαιτέρως βαριά και άδικη. Το κενό του "Τόρο" αναμένεται να καλύψει το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος είχε ανταποκριθεί και με το παραπάνω στον αγώνα με τον Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου