Τελευταία Νέα

25/2/11

NBA NEWS


Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ έχασαν στα δυο παιχνίδια που περιλάμβανε το πρόγραμμα του NBA τα ξημερώματα της Παρασκευής, από Σικάγο Μπουλς και Ντένβερ Νάγκετς αντίστοιχα.

Μπορεί ο Καρμέλο Άντονι να αποχώρησε από τους Νάγκετς με προορισμό τους Νικς, όμως η ομάδα του Ντένβερ φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε και κέρδισε άνετα τους Σέλτικς.

Από την πλευρά τους οι Χιτ πάλεψαν με το γνωστό δίδυμο (ΛεΜπρον - Γουέιντ), όμως οι Μπουλς με ένα τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα πήραν τη νίκη.

Σικάγο Μπουλς - Μαϊάμι Χιτ: 93-89.

Το ματς κρίθηκε στο εύστοχο τρίποντο του Ντενγκ 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, με το σκορ να βρίσκεται στο 89-89. Αυτή ήταν και η τέταρτη προσπάθεια του Αμερικανού άσου να σκοράρει από τη γραμμή του τριπόντου, αφού οι τρεις προηγούμενες ήταν άστοχες.

Για τους Μπουλς ο Ρόουζ ήταν για ακόμα μία φορά ο κορυφαίος του αγώνα με 26 πόντους και 6 ασίστ, μία εκ των οποίων ήταν και η πάσα στον Ντένγκ. Για τους Χιτ Γουέιντ (34 πόντοι) και Τζέιμς (29 πόντοι) προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, όμως πάλεψαν μόνοι τους.

Ντένβερ Νάγκετς - Μπόστον Σέλτικς: 89-75.

Μπορεί ο Καρμέλο Άντονι να αποχώρησε από τους Νάγκετς, η ομάδα ωστόσο πήραν μία εύκολη νίκη επί των Σέλτικς και έδειξαν πως δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το γεγονός.

Παίζοντας το γνωστό ομαδικό μπάσκετ και με τον Λόουσον να μοιράζει 10 ασίστ, κατάφεραν να σταματήσουν τα ατού των Σέλτικς. Γα τους φιλοξενούμενους μόνο ο Πιρς στάθηκε στο ύψος του με 17 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου