Τελευταία Νέα

20/3/11

Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία τεράστια νίκη στην έδρα της Καβάλας με 0-1, χάρη στο γκολ του Μάρτιν στο 88ο λεπτό. Κακό ματς με αργό ρυθμό.

Το ντέρμπι των πλέι οφ έλειψε με έναν μεγάλο κερδισμένο και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πήρε τους τρεις βαθμούς και έχει πλέον το πάνω χέρι.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Καβάλας πάλεψαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε καμία.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό και το θέαμα ήταν αρκετά μέτριο. Η Καβάλα ωστόσο έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με το τσουβάλι, όμως ο Βόλος κατάφερε να κλέψει τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Μάρτιν στο 88ο λεπτό.

Στοιχεία αγώνα.

Καβάλα (Ματζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Χργκοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ (Περεϊρίνια 88'), Ντουγκλάο, Ντιέ, Ντικρόκ, Ρίος(Νταρσεβίλ 68'), Αμπντούν. Ογκμπέτσε (Βουτσίσεβιτς 88'), Νικουλάε.

Στον πάγκο: Βαγέχο, Πετκάκης, Περεϊρίνια, Νταρσεβίλ, Θεοδωρέλλης, Οικονόμου.

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελέζι, Σανκαρέ, Μητρόπουλος (Σολάκης 86'), Ζαραδούκας, Άλβαρες (Ντολεζάι 21'), Τόμας, Ουμπίδες, Μπρέσκα, Νέμεθ (Ακότα 56'), Μάρτιν.

Στον πάγκο: Ρόκα, Σολάκης, Ντολεζάι, Ροντρίγκες, Ακόστα, Ψυχογιός, Μπερτόλντι.

Σκόρερ: Σoλάκης (πλασέ 86').

Κάρτες: Τόμας (κίτρινι 30'), Σελέζι (κίτρινη 32'), Ουμπίδες (κίτρινη 82').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου