Τελευταία Νέα

27/3/11

Μάλτα - Ελλάδα 0-1

  Ότο, Ότο, είσαι ‘δω;


Το γκολ του Τοροσίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων απέτρεψε το «κάζο» στη Μάλτα (0-1) και -συνδυαζόμενο με την ήττα των Κροατών στη Γεωργία- έφερε την ομάδα του Σάντος στην κορυφή του 6ου ομίλου! 


Υποψίες ότι η μνημειώδης εύνοια του Ότο Ρεχάγκελ δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ σκόρπισε η Εθνική!

Κακή εμφάνιση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που χρειάστηκε και την τύχη για να μην πληρώσει το απαράδεκτο α’ ημίχρονο και την αποβολή του Παπασταθόπουλου στο 84’.

Πώς έπαιξε.

Χωρίς εκπλήξεις -με βάση τις απουσίες και όσα είχε δείξει στις προπονήσεις- ήταν η ενδεκάδα που παρέταξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε το γνώριμο 4-2-3-1, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κατσουράνης-Καραγκούνης, στην τριάδα μπροστά τους οι Σαμαράς (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο), Νίνης (δεξιά) και προωθημένος ο Σαλπιγγίδης.

ΜΑΛΤΑ (Τζον Μπούτιγκιεγκ): Χάμπερ, Καρουάνα (46' λ.τ. Πέις), Μάμο, Σκιμπέρας, Αγκιούς, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μίφσουντ, Μπαζάντα (78' Φένεχ), Τσεμπρί(91' Κοέν)

Στον πάγκο: Χόγκ, Ερέρα, Ζεράφα, Φάιλα.

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Νίνης, Σαλπιγγίδης (62' Φετφατζίδης)

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Μόρας, Βύντρα, Καφές, Κονέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου