Τελευταία Νέα

19/3/11

Βύντρα μέχρι το 2014


Ο Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2014. Το μυστικό ραντεβού του Σαββάτου, οι όροι του νέου συμβολαίου και η ατάκα του διεθνούς αμυντικού, μετά τη συμφωνία με τους "πράσινους".

Παναθηναϊκός και Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους. Η επιθυμία των δύο πλευρών να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έγινε πραγματικότητα, μια και ο διεθνής αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών (καλοκαίρι του 2014).
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο το καθοριστικό ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε η "χρυσή τομή" και επήλθε οριστική συμφωνία, έγινε το Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του Βύντρα θα είναι 600.000 ευρώ, λαμβάνοντας αύξηση της τάξεως των 150.000 ευρώ (αμειβόταν με 450.000 ευρώ το χρόνο).

Φυσικά τη θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις πιστώνεται ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του ο Βύντρα απέδειξε με τη στάση του ότι ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σε άτομα του περιβάλλοντός του τόνισε χαρακτηριστικά: "Έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή".

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Βύντρα θα συμπληρώσει στην Παιανία μία 10ετία δεδομένου ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του στο "τριφύλλι" από τον Ιανουάριο του 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου