Τελευταία Νέα

20/3/11

Άρης- Πανσερραϊκός 3-1


Στο άδειο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης επικράτησε εύκολα με 3-1 του ουραγού Πανσερραϊκού φτάνοντας στους 36 βαθμούς και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ουραγό Πανσερραϊκό με γκολ του Πάρκερ, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 με γκολ των Μπομπαντίγια, Καστίγιο, Νέτο και έφτασε έτσι στους 36 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη, μπήκαν επηρεασμένοι από τις άδειες εξέδρες, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο Πανσερραϊκός και προηγήθηκε. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Άρη ανέβασε την απόδοσή του και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να σημειώσει τρία τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Άρη ωστόσο να είναι κυρίαρχος, να έχει τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και άλλο γκολ. Ο Πανσερραϊκός είχε από την πλευρά του δύο ευκαιρία στο τέλος του αγώνα που δεν ανησύχησαν τους "κίτρινους" που πήραν το πολύτιμο "τρίποντο".

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης".

Διαιτητής/ Βοηθοί: Βοσκάκης/ Γεωργαράκος, Φραγκιαδάκης.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (59' Σακάτα), Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (69' Μενδρινός), Μπομπαντίγια (27' λ.τρ. Πορτίγια), Κόκε.

Πανσερραϊκός(Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κις (73' Μουσικάκης), Κάστρο (60' Σίντιτς), Πάρκερ, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο (65' Παπαδόπουλος), Νταλέ.

Κίτρινες κάρτες: Καστίγιο (40', Άρης).

Σκόρερ: Μπομπαντίγια (15', Άρης), Καστίγιο (39', Άρης), Νέτο (42', Άρης)- Πάρκερ (3', Πανσερραϊκός).

Tον ξύπνησε ο Πάρκερ
Το άδειο "Κλεάνθης Βικελίδης" φαίνεται πως κοίμισε τους παίκτες του Άρη, που δεν μπήκαν καλά και τους ξύπνησε...ο Πάρκερ.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ύστερα από ολιγωρία της άμυνας του Άρη και ωραία προσωπική ενέργεια ο Πάρκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τους Σερραίους.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και στο 6′ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Καστίγιο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 15', οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Μπομπαντίγια μπήκε στην περιοχή του Φερνάντεζ και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για να κάνει το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Κόκε έκανε μια προβολή από το φάουλ του Νέτο, αλλά ο Φερνάντεζ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε.

Στο 31', μετά από σέντρα του Μίσελ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Καστίγιο αυτός σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο 31', το πέτυχε οκτώ λεπτά αργότερα (39) ο Καστίγιο. Ο Πορτίγια με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κόκε απέναντι από τον Φερνάντεζ, αυτός έστρωσε στον Καστίγιο και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη γκολ για τον Άρη. Στο 42′ ο Νέτο με ωραία ενέργεια πλάσαρε εύστοχα τον Φερνάντεζ για το 3-1.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να είναι πάλι αυτός που είχε μια καλή ευκαιρία στο 62', όταν μετά από σέντρα του Σακάτα, ο Καστίγιο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Φερνάντες.

Στο 68' ο Νέτο έκανε μια ωραία σέντρα, ο Σακάτα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 71', όταν πάλι από σέντρα του Νέτο, ο Σακάτα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε εκτός τέρματος.

Ο Πανσερραϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε να μειώσει, αλλά τόσο στο 82', όσο και ένα λεπτό αργότερα από το σουτ του Νταλέ η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις έφυγε άουτ.

Έτσι, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη στο άδειο "Κλεάνθης Βικελίδης" που τον κρατά ζωντανό στην μάχη για μια θέση στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου