Τελευταία Νέα

20/3/11

Μαρούσι - Ηρακλής 74-66


Την 12η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Μαρούσι το οποίο ήταν καλύτερο κόντρα στον Ηρακλή και επικράτησε με 74-66, επιστρέφοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς ήταν ο μεγάλος κυρίαρχος του αγώνα και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ηρακλή, καθώς πέτυχε 17 πόντους και μάζεψε 19 ριμπάουντ, κάνοντας πάρτι μέσα στις δύο ρακέτες.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ο Ηρακλής έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να μειώσει και να γυρίσει το ματς ωστόσο δεν τα κατάφερε, βρίσκοντας απέναντί του έναν ψύχραιμο Γκαγκαλούδη με 4/4 βολές. Η ομάδα του Χουγκάζ μείωσε σε 72-66 αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Έτσι λοιπόν παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και μόνο με ένα θαύμα θα παραμείνει στην Α1 Ανδρών στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια μετά από τέσσερα χρόνια στην Α2 κατηγορία.

Για το Μαρούσι που επέστρεψε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισοβαθμεί με ΠΑΟΚ) το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ είναι από τα πλέον σημαντικά καθώς θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου