Τελευταία Νέα

18/3/11

Μετά το Final – 4 ο τελικός ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Mπάσκετ !

                             


Παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ στο Ελληνικό μετά το Final – 4 της Ευρωλίγκας.

Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα σε εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αλλά και ανθρώπων της ΕΟΚ, αποφασίστηκε ότι ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει μετά το Final – 4 της Βαρκελώνης.



Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο β’ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο ΓΓ της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και το μέλος Αριστείδης Γολέμης ήταν παρόντες από την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο Τάσος Στεφάνου και ο Μιχάλης Γεωργαντής από τον Παναθηναϊκό και οι Χρήστος Σταυρόπουλος – Κώστας Ζαχαρόπουλος από τον Ολυμπιακό ήταν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μετά τη λήξη της συνάντησης δήλωσε: "Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Προχωράμε στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Μαϊου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ελληνικό. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τις ομάδες και την αστυνομία. Αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκεται στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Θα εκδοθούν εισιτήρια, τα οποία θα δοθούν ονομαστικά και βάσει της λίστας των καρτών διαρκείας των ομάδων.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμη σε υψηλό επίπεδο με εκπροσώπους της αστυνομίας, της οποίας τη συνεργασία θέλουμε.

Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανωθεί από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, αλλά και την καθοριστική συμβολή και συνδρομή της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη".

                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου